ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ: Τελετή ολοκλήρωσης της θεραπευτικής πορείας


Το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ πραγματοποιεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, στις 11:00 την ετήσια τελετή ολοκλήρωσης της θεραπευτικής πορείας των μελών του προγράμματος, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Αρχαίου Ελαιώνα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Π. Ράλλη & Θηβών 250, Αιγάλεω). Με τη συμβολική αυτή εκδήλωση επιβραβεύεται η θέληση και η προσπάθεια των μελών του που ολοκλήρωσαν τη δύσκολη διαδρομή προς την απεξάρτηση.

Μετά από τρία σχεδόν χρόνια προσωπικής και συλλογικής προσπάθειας, και έχοντας  δημιουργήσει νέες βάσεις για τη ζωή τους, τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ που θα τιμηθούν στην τελετή παίρνουν το τιμόνι της ζωής στα δικά τους χέρια, κάνοντας σχέδια και όνειρα για το μέλλον μακριά από την εξάρτηση.

Το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, που φέτος γιορτάζει 30 χρόνια λειτουργίας, προσκαλεί φίλους, συνεργάτες και όλους όσους στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια το έργο του, να μοιραστούν τη συγκίνηση και τη χαρά της τελετής, που αποτελεί χειροπιαστή απόδειξη της αποτελεσματικότητας του ΚΕΘΕΑ και της δύναμης των ανθρώπων να αλλάζουν.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

  • Αφιέρωμα στα 30 χρόνια προσφοράς του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ
  • Τελετή ολοκλήρωσης των μελών και απονομή αναμνηστικών δώρων
  • Εκθέσεις των μελών του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ: το εικαστικό project για τα προσφυγικά της Νίκαιας, τη σειρά πορτρέτων μεικτής τεχνικής «Πρόσωπα αγωνιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και έκθεση κεραμικής
  • Μπουφέ

Για περισσότερες πληροφορίες: Ντέτσικα Ντορίτα / Ευαγγελία Βαλσάμη 210 4227960