Το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ


Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, μέλη και εργαζόμενοι του Πολυδύναμου Κέντρου Ελευσίνας ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση UNDERGROUND στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ, σε έναν από τους πιο ιστορικούς και αναγνωρίσιμους πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας.

Οι συντελεστές του θεάτρου διέθεσαν με δική τους πρωτοβουλία 15 δωρεάν προσκλήσεις στο ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, για την παράσταση «Underground», ενισχύοντας και υποστηρίζοντας την προσπάθεια των ανθρώπων που βρίσκονται σε θεραπεία απεξάρτησης.

Η παράσταση «Underground» αφηγείται μια ιστορία για τις ανθρώπινες αξίες, τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος και την ανάγκη για αλληλεγγύη και κατανόηση σε δύσκολες στιγμές. Η θεατρική αυτή εμπειρία αποτέλεσε στιγμή έμπνευσης, συγκίνησης και ενθάρρυνσης για τα μέλη και τους εργαζόμενους του προγράμματος.

Το Πολυδύναμο Κέντρο Ελευσίνας ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ευχαριστεί θερμά το θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ για την έμπρακτη υποστήριξή του στο έργο του οργανισμού, υπογραμμίζοντας για ακόμη μια φορά πως η τέχνη και ο πολιτισμός μπορούν να λειτουργήσουν ως ισχυρά εργαλεία για την εξέλιξη, την κοινωνική ενσωμάτωση και την προσωπική ανάπτυξη του ατόμου.