ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: Η προσπάθεια συνεχίζεται


Την Παρασκευή  στις  15  Φεβρουαρίου στην Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών πραγματοποιήθηκε  η τελετή ολοκλήρωσης των μελών του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα με την παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. ΚΕΘΕΑ Γεράσιμου Νοταρά, εκπροσώπων της Εκκλησίας, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών, του Δήμου Σουλίου, Δικαστικών αρχών  και Κοινωνικών Επιστημονικών φορέων.

Μήνυμα έστειλε η Υφυπουργός Υγείας κα Φωτεινή Σκοπούλη η οποία εξέφρασε την στήριξή της στο έργο του ΚΕΘΕΑ. Μας  ευχήθηκε καλή δύναμη  και να συνεχίσουμε τα «καλά αποτελέσματα» που έχουμε.

Τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ παρουσίασαν θεατρικό δρώμενο στο πλαίσιο «Εορτασμός για τα 30 χρόνια των Θεραπευτικών Κοινοτήτων».

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε οκτώ άνθρωποι ολοκλήρωσαν προσπάθεια δύο χρόνων και ο αγώνας συνεχίζεται. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες  το έργο μας γίνεται πιο δύσκολο όσον αφορά την κινητοποίηση και την κοινωνική επανένταξη. Πρέπει να έρθουμε κόντρα με την ανεργία, την περιθωριοποίηση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, τον κοινωνικό αποκλεισμό,  τη μιζέρια , την παθητικότητα και την ατομικότητα. Θέλουμε να είμαστε ενεργοί πολίτες με άποψη και θέση για τα κοινωνικά δρώμενα.

Για μας η δύναμη είναι στην αλληλεγγύη στην ομαδικότητα, στη συλλογικότητα στην ανάπτυξη ενός κινήματος εθελοντών ενός κινήματος ομάδων πρωτοβουλίας.

Στην κρίση είμαστε όλοι μαζί

ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ