Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ κατασκευάζει έπιπλα για το Δημοτικό Σχολείο Τερψιθέας


Ξύλινες βιβλιοθήκες και θέατρο σκιών διαθέτει πλέον το Δημοτικό Σχολείο Τερψιθέας κατασκευασμένα από τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ. Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε από την ομάδα ξυλουργείου της θεραπευτικής κοινότητας μετά από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και της Διευθύντριας του σχολείου.

Οι κατασκευές παραδόθηκαν στους μαθητές από αντιπροσωπεία μελών της ομάδας ξυλουργείου του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, τον ξυλουργό, κ. Γιάννη Δουμακή και τον Υπεύθυνο του προγράμματος, κ. Σωτήρη Μπουντή, παρουσία της Διευθύντριας του Σχολείου, κας Άννας Γαϊτάνη και του Αντιδημάρχου Παιδείας, Νεολαίας & Αθλητισμού, κ. Αλέξανδρο Μπατζανούλη και του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, κ. Χρήστο Αναστόπουλο.

Οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Τερψιθέας υποδέχτηκαν θερμά την αντιπροσωπεία του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και τους ευχαρίστησαν με ένα τραγούδι και ένα αναμνηστικό δώρο.

Τα υλικά για τις κατασκευές αγοράστηκαν από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τερψιθέας.

Η λειτουργία ξυλουργικού εργαστηρίου στο ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ αποτελεί μια οργανωμένη δραστηριότητα του καθημερινού προγράμματος της Θεραπευτικής Κοινότητας, από την έναρξη σχεδόν της λειτουργίας της. Στο ξυλουργικό εργαστήριο εκπαιδεύονται τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας στην ξυλουργική τέχνη και παράλληλα καλύπτονται οι ανάγκες σε ξυλουργικές κατασκευές ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.