ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ: Η απεξάρτηση είναι εφικτή


Ημέρα χαράς για την κοινωνία της Λάρισας και τους ανθρώπους του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ η χθεσινή, 21 Φεβρουαρίου 2023. Η Θεραπευτική Κοινότητα ΕΞΟΔΟΣ πλημμύρησε από κόσμο, καθώς το πρόγραμμα απεξάρτησης πραγματοποίησε τελετή ολοκλήρωσης για 18 μέλη του που έχουν αφήσει πίσω τους την εξάρτηση και έχουν επανενταχθεί στην κοινωνία.

Στη χθεσινή γιορτή, που συμβολίζει την ολοκλήρωση της πολύμηνης θεραπευτικής προσπάθειας προσωπικής αλλαγής και δημιουργίας ενός νέου τρόπου ζωής, τα τιμώμενα πρόσωπα είχαν δίπλα τους συγγενείς, φίλους, εργαζόμενους, υποστηρικτές και φίλους του προγράμματος, καθώς και εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας.

Όπως και εκατοντάδες άλλοι άνθρωποι που βρέθηκαν στην ίδια θέση πριν από αυτούς, χάρη στο ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ τα τελευταία 34 χρόνια, όσοι και όσες συμμετείχαν στη χθεσινή τελετή εξέπεμψαν μήνυμα δύναμης και ελπίδας: Η απεξάρτηση είναι εφικτή και οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν, να σταματήσουν τη χρήση ουσιών και να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ προσφέρει προγράμματα για την εξάρτηση από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα τυχερά παιχνίδια και το διαδίκτυο. Οι μονάδες του βρίσκονται στη Λάρισα, τα Τρίκαλα και τη Λαμία.