ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ: Πολλές μορφές, μία η εξάρτηση


Γεμάτη συγκίνηση και μηνύματα ελπίδας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την ολοκλήρωση της θεραπευτικής πορείας στο ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στις 20 Ιουνίου 2023 στον χώρο της Πύλης Βηθλεέμ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η εκδήλωση με τίτλο “Πολλές μορφές, μία η εξάρτηση” αφορούσε την ολοκλήρωση της Ανοικτής Δομής Υποστήριξης Ηρακλείου, η οποία προσφέρει, σε εξωτερική βάση, υπηρεσίες συμβουλευτικής και θεραπείας σε ενήλικες άνω των 21 ετών για την εξάρτηση από ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγο, Διαδίκτυο, στηρίζοντας παράλληλα και τις οικογένειές τους.

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν και παρουσίασαν τα ίδια τα μέλη της Ανοιχτής Δομής. Μοιράστηκαν την εμπειρία του αδιεξόδου όπου τους οδήγησε η εξάρτησή τους, ή η εξάρτηση του δικού τους ανθρώπου, αλλά και την εμπειρία της θεραπείας τους, θέλοντας να ενθαρρύνουν όσους και όσες κάνουν τώρα ανάλογη προσπάθεια.

Το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και η Ανοικτή Δομή του ευχαριστούν τον Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του χώρου, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης Coca Cola 3E Ελλάδος ΑΒΕΕ και Βοτόμος ΑΕ.

Ανοικτή Δομή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Διεύθυνση: Σμπώκου 6, ισόγειο
Τηλέφωνο: 2810 319505
Email: ady@kethea-ariadni