ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ: Εσπερίδα στα Χανιά για την εξάρτηση από τα τυχερά παιχνίδια


Εσπερίδα με θέμα «Η αντιμετώπιση της προβληματικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια» διοργανώνεται την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00-20:00, από το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης με έδρα τα Χανιά του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Η εκδήλωση, που έχει την υποστήριξη του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», θα διεξαχθεί στη Χαλέπα Χανίων στην αίθουσα «Σταύρος Σ. Νιάρχος» στο κτίριο Διοικητικών και Επιστημονικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος.

Σκοπός της εσπερίδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρέος κοινού για τα  βασικά χαρακτηριστικά της προβληματικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια, τις επιπτώσεις της και τον τρόπο αντιμετώπισής της. Η εκδήλωση απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες υγείας και πρόνοιας, και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Λόγω περιορισμένων θέσεων, δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα τηλέφωνα 28210-87040 & 28210-02120 από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 09:00΄-17:00΄.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του Covid-19. Σύμφωνα με αυτά, η είσοδος στον χώρο θα γίνεται με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης και με υποχρεωτική χρήση μάσκας. Τα παιδιά 4 έως 17 ετών μπορούν να εισέλθουν έχοντας αρνητικό rapid test που θα έχει πραγματοποιηθεί εντός των προηγούμενων 48 ωρών.