Το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ευχαριστεί για την υποστήριξη των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών


Στο Ηράκλειο την περασμένη Τρίτη, η «ΑΡΙΑΔΝΗ» συνάντησε τη γειτονιά των Καμινίων, όπου έστησε χορό και τραγούδι στην Πλατεία Αγίας Βαρβάρας αναβιώνοντας το έθιμο του κλήδονα. Έδωσε την ευκαιρία στους ανθρώπους να έρθουν κοντά στην παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας ενισχύοντας παράλληλα τη θέση του ΚΕΘΕΑ ότι ο πολιτισμός αποτελεί έναν δρόμο που οδηγεί στην αλλαγή, στην εξέλιξη, στην απεξάρτηση. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ηρακλείου κ.Λαμπρινός και Δημοτικοί Σύμβουλοι της νέας Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου και Μαλεβιζίου. 

Χθες το απόγευμα, στο Γεντί Κουλέ, δόθηκε ένας συμβολικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Ομάδας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και της Μεικτής Ομάδας Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σε κλίμα ιδιαίτερα φιλικό οι δύο ομάδες «έδωσαν πάσα στη ζωή» και «σκόραραν στα δίχτυα της εξάρτησης».

Στην Μεικτή Ομάδα Τ.Α. συμμετείχαν : Από το Περιφερειακό Συμβούλιο – κ.Δ.Βρύσαλης , κ.Ζ.Κεφαλογιάννης, κ.Σ.Ορφανός. Από το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου και Μαλεβιζίου – κ.Γ.Αεράκης, κ.Α.Αθανασάκης, κ.Γ.Αναστασάκης, κ.Ν.Ανδρεαδάκης, κ.Κ.Βαρδαβάς, κ.Ν.Γιαλιτάκης, κ.Π.Ινιωτάκης, κ.Α.Καμπάνης, κ.Μ.Κασαπάκης, κ.Π.Μπαγκέρης, κ.Δ.Πλουμάκης (Τοπικό Συμβούλιο Βασιλειών), κ.Ε.Σέγκος, κ.Ν.Σέγκος, κ.Μ.Σηφάκης, κ.Γ.Σκεπάρνης, κ.Ε.Συντυχάκης, κ.Ν.Τζανάκης, κ.Γ.Τσαγκαράκης, κ.Ι.Τσαπάκης, κ.Μ.Χουστουλάκης. Ακόμη οι εκπρόσωποι παρατάξεων κ.Δ.Στειακάκης, κ.Ι.Τζανοκωστάκης, κ.Φ.Παναγιωτάκης και κ.Ε.Φερετζάκης.

Τις δύο ομάδες πλαισίωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Μαρινάκης, Πασάς, Σκέτζος, του Εργοτέλη – Μπελιμπασάκης, Αποστολάκης, και οι Σουτζης, Μαγάκης ενεργοί ποδοσφαιριστές του Ηροδότου καθώς καο ο προπονητής Ι.Χατζηνικολάου.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μαμουλάκης και ο κ.Η.Λυγερός από τους «Ενεργούς Πολίτες». Το παρόν τους έδωσαν και οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ “Snakes 4 Heraklion”, “Archanes Club” και “ΘΥΡΑ 4 since 1986” οπού μαζί με μέλη του ΚΕΘΕΑ έλεγαν συνθήματα κατά των εξαρτήσεων. Τον αγώνα πλαισίωσαν και μουσικοχορευτικά δρώμενα από την “Steps Dance Academy” και την “A Capoeira”.

Η συμμετοχή και παρουσία των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης μας ενθαρρύνει ιδιαίτερα και νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε όλους ιδιαιτέρως γι’ αυτό. Αναδεικνύεται ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι είμαστε όλοι συσπειρωμένοι απέναντι στην κουλτούρα της χρήσης και της εξάρτησης.

Τέλος, ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την παραχώρηση του γηπέδου, την ΕΠΣ Ηρακλείου και ιδιαίτερα τον κ.Παπαγγελή Βαγγέλη μέλος του Δ.Σ. ο οποίος ήταν και ο προπονητής της ομάδας Τ.Α., το Σύνδεσμο Διαιτητών Νομού Ηρακλείου, τον Ερυθρό Σταυρό, τους μικρούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Ηροδότου, LIDO και Γιούχτα, τους συνδέσμους φιλάθλων του ΟΦΗ «Snakes 4 Heraklion», «Θύρα 4 since 1986» και «Archanes Club» για την ηθική στήριξη των ομάδων μας. Ευχαριστούμε ακόμη την STEPS Dance Academy και την Α Capoeira, την ART FIREWORKS και την ΚΡΥΣΤΑΛ, τον κ.Κριτσωτάκη Κώστα για τη βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης και το Σύλλογο Φίλων Τέχνης Αρχανών για τη φωτογράφηση.