ΚΕΘΕΑ: Ανακοίνωση εκπαιδευτικού προγράμματος


Ο Τομέας Εκπαίδευσης ΚΕΘΕΑ σε συνεργασία με το επιστημονικό περιοδικό ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ και με το International Society for Addiction Journal Editors (ISAJE) υλοποιεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: “Έρευνα και δημοσίευση επιστημονικών άρθρων για τις εξαρτήσεις”

Στόχος του εκπαιδευτικού είναι η ενδυνάμωση νέων ερευνητών στη διεξαγωγή ερευνών και τη δημοσίευση άρθρων σε διεθνή και εθνικά επιστημονικά περιοδικά με κριτές στον χώρο των εξαρτήσεων. Εκπαιδευτής στο σεμινάριο θα είναι ο Dr. Richard Pates, Εκδότης του περιοδικού Journal of Substance Use, επίτιμος Πρόεδρος και υπεύθυνος της επιτροπής εκπαίδευσης του ISAJE.

Υλοποίηση προγράμματος: 1-2 Ιουλίου 2024 (9:30-16:00) στην αίθουσα εκπαίδευσης στο ισόγειο των Κεντρικών Υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ στην Αθήνα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί στα αγγλικά και μπορεί να δεχθεί μέχρι 25 άτομα. Προτεραιότητα θα δοθεί:

1.      σε στελέχη του ΚΕΘΕΑ ή/και άλλων φορέων που έχουν δημοσιεύσει ή έχουν υποβάλει άρθρο προς δημοσίευση είτε στο περιοδικό ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ είτε σε οποιαδήποτε άλλο επιστημονικό περιοδικό (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανά μονάδα),

2.      σε νέους επιστήμονες και φοιτητές, κατά προτεραιότητα του ΔΠΜΣ Ποινικό Δίκαιο και Εξαρτήσεις και τα μέλη της HelMSIC καθώς και

3.      σε άλλους ερευνητές που εργάζονται στο πεδίο της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα αιτήματά τους μέσω του ακόλουθου link https://forms.gle/EqupkTCQjCe6y66T9 μέχρι την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024.

Πληροφορίες: Τμήμα Εκπαίδευσης Στελεχών, Τζίνη Χριστοφίλη τηλ.: 210 9241993-6 (εσωτ. 263), education@kethea.gr

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης από το ΚΕΘΕΑ με την προϋπόθεση ότι θα έχουν παρακολουθήσει όλες τις ημέρες και ώρες του προγράμματος.