Κάντε κλικ στη ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ


Για μια ακόμα Δευτέρα στις 5 Οκτωβρίου και ώρα 15.00 η ομάδα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ πίσω από τα μικρόφωνα του διαδικτυακού της σταθμού είναι έτοιμη να σας κρατήσει συντονισμένους μαζί της σε μια δίωρη εκπομπή ποικίλης θεματολογίας!

Την εκπομπή θα ανοίξουν ο Γιάννης με τον Δημήτρη με το ALL ABOUT HISTORY όπου θα σας μιλήσουν για το «χτύπημα» στους δίδυμους πύργους της Αμερικής, την πτώση τους και τις διάφορες ιστορίες συνομωσίας που έχουν δημιουργηθεί και διαδοθεί γύρω από το θέμα αυτό.

Στη συνέχεια θα ακούσετε τον Νάσο -ξανά μπροστά από το μικρόφωνο μετά από μια παύση- να σας μιλάει για ταξιδιωτικούς προορισμούς και συγκεκριμένα για τον Καναδά.  Και… ποτέ δεν ξέρετε, ίσως η εκπομπή του να γίνει η αφορμή ώστε σε ένα  επόμενο ταξίδι ο Καναδάς να είναι ο προορισμός σας.

Μετά ο Νίκος Γ.  με τον Άντι θα σας μιλήσουν για τη μυστηριώδη περιοχή 51 της Νεβάδας στην εκπομπή PARANORMAL ACTIVITY.

Λίγο πριν φτάσουμε στο τέλος, ο Νίκος με τον Κλαούντιο θα σας μιλήσουν για το  ποδόσφαιρο, το αγαπημένο άθλημα του Κλαούντιο. Στην εκπομπή τους HOBBYS AND SPORTS θα σας παρουσιάσουν το άθλημα και θα σας μάθουν μυστικά που γνωρίζουν μόνο οι μυημένοι.

Στο τέλος αυτής της δίωρης εκπομπής η Στέλλα και η Δήμητρα με την ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΤΡΟΦΗ θα σας φέρουν άλλη μια φορά κοντά στο πρόγραμμα απεξάρτησης, συζητώντας για τα νέα της εβδομάδας με έναν ευχάριστο και διαδραστικό τρόπο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Web Radio Strofi και μην ξεχνάτε να στέλνετε τα σχόλια και τις ιδέες σας στο e-mail του σταθμού:radio@kethea-strofi.gr

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκπομπή, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210  8822122 ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους :

http://www.kethea-strofi.gr/article.php?id=1484

http://www.kethea-strofi.gr/webradio.php

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1470