Κ.Ο.Θ. UNDERGROUND


ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 3ο “Κ.Ο.Θ. UNDERGROUND”!

21-23 Σεπτεμβρίου 2012, στο BLOCK 33, στη Θεσσαλονίκη

Ο Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, το ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ, ο Σύλλογος Φίλων της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης και το Ειδικό Ταμείο Οργάνωσης Συναυλιών της Κ.Ο.Θ.  διοργανώνουν το φεστιβάλ ανοιχτής έκφρασης και δημιουργίας με τίτλο “3ο Κ.Ο.Θ. Underground”, από Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012, στο BLOCK 33 (26ης Οκτωβρίου 33, Σφαγεία) και ώρες (Παρασκευή από 17:00, Σάββατο από 17:00, Κυριακή από 11:00) με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Την πρώτη χρονιά το Φεστιβάλ τάραξε τα ήρεμα νερά του πολιτισμού στην πόλη, αποδεικνύοντας με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο πως όταν συνδυαστούν η αλληλεγγύη και το πνεύμα συνεργασίας με την ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά, τότε μπορούν να συμβούν μικρά θαύματα.

Τη δεύτερη χρονιά το Φεστιβάλ ξεπέρασε τη σκόπελο του ευκαιριακού ή του τυχαίου και κατάφερε να εδραιωθεί στις συνειδήσεις όλων όσων είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν, ως ένα σημαντικό καλλιτεχνικό και κοινωνικό γεγονός, που προσφέρει ελεύθερα προσβάσιμο και συνάμα ανωτάτου επιπέδου πολιτιστικό προϊόν σε όλους και ταυτόχρονα αναδεικνύει ότι δεν υπάρχουν πραγματικά «περιθώρια» σε καμιά πολιτισμένη κοινωνία, αλλά μόνο ελλείψεις ευκαιριών. 

Το Φεστιβάλ έρχεται φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πιστό στο ραντεβού του, πιο δυναμικά και μπορώντας να καυχηθεί ότι έγινε πλέον πανελλαδικό, αφού έχει προσελκύσει καλλιτέχνες από κάθε γωνιά της χώρας (Κέρκυρα, Καλαμάτα, Αθήνα, Κρήτη, Καστοριά, Θεσσαλονίκη), που θέλουν να προσφέρουν με τη σειρά τους και να ζήσουν κι αυτοί την εμπειρία αυτής της ζεστής επαφής με το κοινό. 

Δράσεις – εκδηλώσεις
Πρόγραμμα

Το Φεστιβάλ «ΚΟΘ underground» πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μακεδονία TV, Παλμός 96,5, Κανάλι 9, Παράλλαξη, Adore, FM100, FM 100,6, TV100, Αντιστύλι Πολιτισμού, ΟΑΣΘ, 

Χορηγός φιλοξενίας: Electra Palace

Γραφείο Προβολής & Επικοινωνίας
Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης
τηλ. 2310 257900