Ημερίδα του ΚΕΘΕΑ: Γονεϊκότητα, τραύμα και κατάχρηση ουσιών


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 16/9/2013. Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΜΟΝΟΝ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.

Το ΚΕΘΕΑ διοργανώνει ημερίδα με θέμα: 

Γονεϊκότητα, τραύμα και κατάχρηση ουσιών 

την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013, 9:30΄΄-16:30΄΄, στο Deree, Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή.

Έλληνες και ξένοι επιστήμονες από τους τομείς των εξαρτήσεων, της ψυχικής υγείας, της ιατρικής κ.λπ. θα αναλύσουν θέματα σχετικά με τους εξής άξονες:  

• Τραύμα και κατάχρηση ουσιών 
• Από τη θεωρία στην πράξη: εξαρτημένες και μητέρες 
• Η προαγωγή των δεξιοτήτων του γονέα ως πρόληψη των προβλημάτων ψυχικής υγείας και της κατάχρηση ουσιών στη νεαρούς ενήλικες. 

Η ημερίδα διοργανώνεται με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, Σαν Ντιέγκο, της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και με την υποστήριξη του DEREE. 

Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η προεγγραφή η οποία θα πρέπει να γίνει συμπληρώνοντας το σχετικό  έντυπο μέχρι τη Δευτέρα 16/9.  (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ)

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της ημερίδας

Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων και σε περίπτωση αυξημένης ζήτησης προτεραιότητα θα δοθεί: α) στους εργαζόμενους στο χώρο των εξαρτήσεων, β) σε άλλους επαγγελματίες στο χώρο της υγείας γ) σε εκπαιδευτικούς  και δ) σε απόφοιτους και φοιτητές ψυχολογίας  και άλλων συναφών επιστημών.

Ενημέρωση για την αποδοχή του αιτήματος παρακολούθησης θα σας αποσταλεί μέσω e-mail, το αργότερο έως την Πέμπτη  19 Σεπτέμβρη 2013.

Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική ή ελληνική γλώσσα, όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα, χωρίς ταυτόχρονη διερμηνεία.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για περισσότερες πληροφορίες: Τομέας Εκπαίδευσης ΚΕΘΕΑ