Γκολ για την απεξάρτηση


Ολοκληρώθηκε στις 7 Μαΐου το 1ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 που οργάνωσε το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ σε συνεργασία με φορείς και συλλογικότητες της Λάρισας. Οι αγώνες, που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο, πραγματοποιήθηκαν στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις του θεραπευτικού προγράμματος. Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα της ALFA WOOD.  

Συμμετείχαν συνολικά 12 ομάδες: ΕΛΜΕ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ “ΚΟΥΜΑΣ”, ΔΕΥΑΛ, ΠΥΛ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΤΕΕ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΛ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ALFA WOOD, ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Στόχος της διοργάνωσης ήταν η προώθηση της συνεργασίας ανάμεσα στους φορείς της πόλης για την ενίσχυση της αλληλεγγύης και την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού. Για τα θεραπευτικά προγράμματα του ΚΕΘΕΑ ο αθλητισμός αποτελεί όχημα τόσο για τη δραστηριοποίηση των μελών όσο και για την επαφή με την κοινωνία.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαριστεί θερμά:

τους διαιτητές του Συνδέσμου Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, κ.κ. Δήμητρα Τσακνάκη και Φλοριάν Ντίνου που διηύθυναν τους αγώνες

τους ιατρούς κ.κ. Χρήστο Γουλόπουλο και Ασπασία Πλιάτσικα για την παρουσία και την υποστήριξή τους

για την ευγενική τους χορηγία, τους κ.κ. Δημήτριο Μπουχλαριώτη και Νικόλαο Βλαχόπουλο καθώς και τον Chef κ. Λευτέρη Κουτσιμανή για την πολύτιμη βοήθειά του στην παρασκευή των εξαιρετικών εδεσμάτων του μπουφέ που ετοίμασαν τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας ΕΞΟΔΟΣ.