Γιορτή στη Χέυδεν από το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, την ΕΡΤ και κατοίκους της περιοχής


Μουσικές, χορό, street painting, εικαστικές παρεμβάσεις, βιβλία, κεράσματα και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους Αθηναίους, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, στην οδό Χέυδεν, κοντά στο Πεδίον του Άρεως.

Με σύνθημα «Ανοίγουμε τη γειτονιά μας στη ζωή. Ρίχνουμε φως στη σκοτεινή πλευρά της πόλης», το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ σε συνεργασία με κατοίκους της περιοχής και την ΕΡΤ, διοργανώνει γιορτή δρόμου στην οδό Χέυδεν (από την Πατησίων μέχρι τη Μαυρομματαίων) την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 από τις 5.00 το απόγευμα.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: η Χορωδία και η Ορχήστρα της ΕΡΤ, η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, o Βασίλης Λέκκας, o Μάριος Στρόφαλης, o Bασίλης Μπαμπούνης, 4 on the floor, Rhythm Blast, Κάτω Από Το Δέντρο, Subsample, η Μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ με τη Γιώτα Νέγκα και τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο. Το “παρών” θα δώσουν επίσης τα θεραπευτικά προγράμματα ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ και ΚΕΘΕΑ MOSAIC

Street Painting : Onebran, Gospel, Mambo

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ένθερμη υποστήριξη των: Ηχητική Κάλυψη Greek Production, Sui Generis Music, Gabriel Drums, View Master Films, DiGi 8, Εκδόσεις Καστανιώτη, Νίκος Καλτσάς, AB DesignServed, Golden Catering, Green Park.