Ο Γιώργος Δημητριάδης στην εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ : ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ… 

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στη 1.00 μ.μ.,
στους 103,7 του β΄ προγράμματος της ΕΡΤ που μεταδίδεται πανελλαδικά
και μέσω διαδικτύου στο site: http://www.ert.gr/deytero

Επειδή  το rock το αγαπάει, δεν το συμπαθεί απλώς. Επειδή το rock είναι η πόρτα για το ασυνήθιστο, είναι εχθρός του συμβατού, του εφικτού. Επειδή το rock είναι το τέλος του ορίου, ο Γιώργος Δημητριάδης έρχεται αυτή την Κυριακή στην ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ να μας μιλήσει γι’ αυτή τη μεγάλη  αγάπη που κυνηγάει μια ζωή. Μια μεγάλη πορεία 30 χρόνων, με μουσικά σχήματα σε Θεσσαλονίκη, τα πρώτα χρόνια με γλυκιά αβεβαιότητα σε ιδρωμένα δωμάτια και μετά η κάθοδος στο πανελλήνιο χωνευτήρι της Αθήνας, δυσκολίες, αγώνας και τέλος η αναγνωρισιμότητα και η επιτυχία.

Ο Γιώργος Δημητριάδης και τα παιδιά της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ θα συζητήσουν για μικρούς ήρωες, για ανθρώπους που παγιδεύονται στην ίδια τους την πίκρα, την απογοήτευση, τις εξαρτήσεις, για τραγούδια-χαρταετούς στον ουρανό χωρίς σχοινί…

Μην χάσετε αυτή την εκπομπή γεμάτη από τα υπέροχα τραγούδια του Γιώργου Δημητριάδη, γιατί όπως μας λέει ο ίδιος: “Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ: ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΟΧΙ !”

Παραγωγός: Γιάννα Τριανταφύλλη, με τη συμβολή προσωπικού, μελών και εθελοντών του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ισότοπους: 
www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi, www.twitter.com/ketheastrofi