Η Φωτεινή Δάρρα τραγουδά για το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στο Βεάκειο


ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ τραγουδά για την «Παγκόσμια μέρα κατά των Ναρκωτικών» και την ενίσχυση του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ. 

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 21.00 «Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών», ο Σύλλογος Οικογένειας του προγράμματος απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, οργανώνει συναυλία στο «ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ» ΠΕΙΡΑΙΑ. Η συναυλία θα ενισχύσει το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ που από το 1993 προσφέρει υπηρεσίες απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης σε εξαρτημένους από ουσίες και τις οικογένειές τους, στην περιοχή του Πειραιά, τη Δυτική Αττική και το Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Η Φωτεινή Δάρρα ενώνει τη φωνή της με τη δική μας στον αγώνα μας ενάντια στα ναρκωτικά και σε κάθε μορφή εξάρτησης σε μια μοναδική συναυλία! Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια συμμετέχει ενεργά τα τελευταία αρκετά χρόνια ως εθελόντρια σε δράσεις για την ενίσχυση κοινωνικών σκοπών και ευάλωτων ομάδων. 

Σε ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για τη βραδιά, με αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια πάντα με την ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Δάρρα συμπράττει το μουσικό συγκρότημα «Χορδές» του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ και κορυφαίοι μουσικοί: Γιώγος Παπαχριστούδης (πιάνο και ενορχήστρωση), Ανδρέας Μουζάκης (ντραμς), Τεό Λαζάρου (μπάσο), Γιώργος Καραγιάννης (μπουζούκι, μαντολίνο), Σωτήρης Καστάνης (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα).
Σχεδιασμός ήχου: Δημήτρης Μπουρμπούλης Ήχος stage: Γιάννης Κωλεβέντης Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιάννης Μανιατάκος 

Η Φωτεινή Δάρρα είναι μια καταξιωμένη καλλιτέχνης με πορεία στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Έχει δώσει παραστάσεις στα σπουδαία αρχαία θέατρα και τους  συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και το Εξωτερικό (Ενδεικτικά αναφέρουμε: Lincoln Center New York, United Nations N.Y, United Nations Paris, National Theater of France, Βιβλιοθήκη Αλεξανδρείας, Επίδαυρος, Ηρώδειο,  κλπ). Υπήρξε η ερμηνεύτρια της τηλεοπτικής κάλυψης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004. Έχει συνεργαστεί με τους σπουδαίους μας συνθέτες: Μίκη Θεοδωράκη,  Δημήτρη Παπαδημητρίου,  Νίκο Μαμαγκάκη, Μίμη Πλέσσα κ.α  Έχει τραγουδήσει με τον κορυφαίο τενόρο Rolando Villazon, τον κορυφαίο τραγουδιστή του μιούζικαλ του WEST END Ramin Karimloo κ.α. Έχει τραγουδήσει μελοποιημένη ποίηση και έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους στιχουργούς μας. Ο Μίκης Θεοδωράκης την αναγνώρισε δημόσια ως τη νέα σύγχρονη μούσα του. Μεταξύ πολλών βραβεύσεων εξαιρετικά τιμητική αυτή του Μιχάλη Κακογιάννη ως «Διεθνούς ελληνίδας». Είναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού.

Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ιδρύθηκε το 2001 από ευαισθητοποιημένους γονείς παιδιών που βρίσκονταν σε διαδικασία απεξάρτησης. Στόχοι του Συλλόγου είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης γύρω από το πρόβλημα των εξαρτήσεων, καθώς και η προβολή και η ενίσχυση του έργου που επιτελεί το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, τη Δυτική Αττική και τα νησιά του Αιγαίου.

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017
Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
Έναρξη 21.00
Γενική Είσοδος12€ – Προπώληση 10€
Προπώληση σε viva.gr, τηλ. 11875, καταστήματα Public, SeveSpots, Reload, MediaMarkt, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ (Κολοκοτρώνη 93 Πειραιάς).
Πληροφορίες τηλ. 210 4131305

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ