Εθελοντικός καθαρισμός δημόσιου χώρου από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία


Την Τρίτη 17 Αυγούστου προσωπικό και μέλη των νέων μονάδων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρέθηκαν στην πλατεία Αλέκου Κοντόπουλου (Καραβάκι) και ανέλαβαν τον καθαρισμό και την περιποίηση του πολυσύχναστου χώρου, ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη. Οι εργαζόμενοι και τα μέλη των μονάδων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ένωσαν τις δυνάμεις τους προς όφελος του συνόλου των πολιτών της Λαμίας.

Η δράση του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Κωνσταντίνου Μουστάκα από το Τμήμα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Λαμιέων. Η πρωτοβουλία αποτελεί την πρώτη από μία σειρά εθελοντικών δραστηριοτήτων που φιλοδοξεί να αναλάβει το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ τόσο στην πόλη της Λαμίας όσο και σε ολόκληρη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».