Η επόμενη μέρα της μεγάλης ποδηλατοβόλτας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ


ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ….ΤΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ!

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στη χθεσινή ποδηλατοβόλτα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες ποδηλάτες, μεμονωμένοι και μέλη ποδηλατικών ομάδων, κάνοντας σταθερά πετάλι μαζί μας για 27χλμ, από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο έως τη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Οι καλλιτέχνες φίλοι του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, Γιώτα Νέγκα, Στάθης Δρογώσης και Ραλλία Χρηστίδου μαζί με την μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ μάς προσέφεραν μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, καθώς τραγούδησαν μαζί με τα παιδιά στο τέλος της ποδηλατοβόλτας, σε ένα μουσικό αφιέρωμα στη Ζωή, στον αγώνα κατά των εξαρτήσεων και στην 30χρονη πορεία των Θεραπευτικών Κοινοτήτων του ΚΕΘΕΑ στην απεξάρτηση.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την πραγματοποίηση συλλογικών δράσεων, καλώντας τον κόσμο να συμμετέχει στην προσπάθειά μας για την κατάρριψη των μύθων και των στερεοτύπων γύρω από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για το δικαίωμα στην απεξάρτηση και την κοινωνική επανένταξη, όπως αυτή πραγματοποιείται στα θεραπευτικά προγράμματα του ΚΕΘΕΑ.

Με την αφορμή αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι υποστήριξαν την εκδήλωση, που χωρίς τη δική τους συμβολή και συνεργασία δεν θα είχε τον ίδιο αντίκτυπο: τον Γιώργο Αμυρά, τους διασώστες του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, την τροχαία Αττικής, τους χορηγούς επικοινωνίας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΑΘΗΝΑ 9,84, ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,  LIVE 24.gr, και ιδιαίτερα την εταιρία ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.

Επίσης, ευχαριστούμε τους χορηγούς Λίμνη Βουλιαγμένης A.E. , Live 24.gr, εταιρία υάς, εταιρία ποδηλάτων IDEAL και ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που με την οικονομική και εμπράγματη προσφορά τους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.