Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών στηρίζει το ΚΕΘΕΑ


Κατά την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύουν οι φορείς κοινωνικής φροντίδας στη χώρα μας, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών προσφέρει ουσιαστική στήριξη στο ΚΕΘΕΑ, επιδεικνύοντας αλληλεγγύη στην πράξη.

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του οργανισμού για ενεργή υποστήριξη των μελών του που παρακολουθούν θεραπευτικά προγράμματα σε ολόκληρη την Ελλάδα και τον συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης που διενεργεί τα τελευταία χρόνια με σκοπό την ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Στο πλαίσιο αυτό, για το 2014, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών προσφέρει στήριξη σε μονάδες του ΚΕΘΕΑ σε ολόκληρη τη χώρα παρέχοντας πακέτα σίτισης που περιλαμβάνουν βασικά τυποποιημένα επώνυμα είδη τροφίμων και προσωπικής υγιεινής. Η εν λόγω ενέργεια καλύπτει σε μηνιαία βάση τις ανάγκες 750 περίπου ατόμων, μεταξύ των οποίων, έφηβοι, μετανάστες και  αποφυλακισμένοι που συμμετέχουν σε διάφορες μονάδες του ΚΕΘΕΑ, όπως θεραπευτικές κοινότητες, ξενώνες, μονάδες συμβουλευτικής και επανένταξης.

Η έμπρακτη και μεγάλη σε εύρος αυτή υποστήριξη προσφέρει σημαντική χείρα βοηθείας, αλλά και αναγνώριση της καθημερινής προσπάθειας που καταβάλλει το ΚΕΘΕΑ για την υποστήριξη των εξαρτημένων ατόμων και των οικογενειών τους, την πρόληψη της χρήσης ουσιών, την εκπαίδευση και την έρευνα στον τομέα της τοξικοεξάρτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξεύρεσης Πόρων (κα. Τόνια Καστριώτη) στο 2109241993- 222 ή στο fundraising@kethea.gr