Ενημερωτικές παρεμβάσεις σε Μυτιλήνη και Χίο τον Μάιο


Συνεχίζει και τον Μάιο τις δράσεις του στον προσφυγικό πληθυσμό το ΚΕΘΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, με δύο ενημερωτικές συναντήσεις στο Κέντρο Φιλοξενίας της Μόριας. Οι συναντήσεις έχουν στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και πρόληψη σε θέματα χρήσης ουσιών. Στις προγραμματισμένες παρεμβάσεις περιλαμβάνεται και η δημιουργική απασχόληση ασυνόδευτων ανηλίκων από τη Μόρια στις εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.

Μέσα στο μήνα το ΚΕΘΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ θα πραγματοποιήσει επίσης και δύο ενημερωτικές παρεμβάσεις σε εκπαιδευτικές μονάδες. Στις 14/5 στο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης, με θέμα «Ο δρόμος προς την απεξάρτηση» και στις 20/5 στο 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης, με αφορμή τη Θεματική Εβδομάδα.

Ενημερωτικές παρεμβάσεις στο πλαίσιο της Θεματικής Εβδομάδας, θα πραγματοποιήσει τον Μάιο και το ΚΕΘΕΑ ΧΙΟΣ.  Παρουσίαση και συζήτηση με θέμα «Εθισμός και διαδίκτυο» θα πραγματοποιηθεί στο Γυμνάσιο Κάμπου στις 9 Μαΐου και στο Γυμνάσιο Καλλιμασιάς στις 16 Μαΐου. Στις 10 Μαΐου το ΚΕΘΕΑ ΧΙΟΣ θα βρίσκεται στο Εσπερινό Γυμνάσιο Λ.Τ. Χίου για μια ενημερωτική παρέμβαση σε σχέση με τις εξαρτήσεις και το ΚΕΘΕΑ.