Ενημερωτικά podcast από το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στη Χίο


Σειρά ολιγόλεπτων podcast εγκαινιάζει το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στη Χίο, με τα οποία στοχεύει  στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων του νησιού αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου/ης σε θέματα εξαρτήσεων.

Κάθε μήνα το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στη Χίο θα δημοσιεύει ένα νέο podcast, αφιερωμένο σε κάποιας μορφής εξάρτηση, όπως τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα τυχερά παιχνίδια, το διαδίκτυο και το gaming. Μέσα από τα podcast θα προσφέρονται βασικές και έγκυρες πληροφορίες για τα θέματα των εξαρτήσεων,  χρήσιμες σε κάθε πολίτη, επαγγελματία, γονιό, εκπαιδευτικό αλλά και σε ανθρώπους που οι ίδιοι ή κάποιος δικός τους αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα και δυσκολίες.

Ακούστε το 1ο podcast γνωριμίας με τις μονάδες και το έργο του ΚΕΘΕΑ NOΣΤΟΣ στη Χίο και ακολουθήστε τη σειρά για να έχετε αυτόματα τα νέα επεισόδια στη συσκευή σας:

https://open.spotify.com/show/4UV9Xsk3tGoWfWubRul02A

Ακολουθεί το 2ο podcast

Στο σημερινό 2o podcast του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στη Χίο θα μιλήσουμε για την εξάρτηση από τις παράνομες ουσίες, δηλαδή τα ναρκωτικά. Ο τρόπος ζωής στις σύγχρονες κοινωνίες έχει δημιουργήσει έδαφος για την ανάπτυξη της εξάρτησης από τα ναρκωτικά. Πώς μπορούμε άραγε να ορίσουμε τα ναρκωτικά και την εξάρτηση;