ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ: Η ευκαιρία που δεν χάθηκε


Τα μέλη του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής της Μονάδας για Άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα του  ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ παρουσιάζουν την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023, 18:30 το παιδικό παραμύθι “Η ευκαιρία που δεν χάθηκε” στην πρώτη τους ερασιτεχνική προσπάθεια.

Για να μην κρατήσουν τους αναγνώστες τους σε αγωνία, οι συγγραφείς αυτού του παραμυθιού αποφάσισαν να μαρτυρήσουν το τέλος, ήδη από τον τίτλο: “Η ευκαιρία που δεν χάθηκε”. Τι ευκαιρία όμως είναι αυτή που δεν χάθηκε; Και τι σόι παραμύθι είναι αυτό, που μας λέει από την αρχή τι θα συμβεί στο τέλος;

Η ευκαιρία στη ζωή, στην αλλαγή, στην αγάπη, στη συντροφικότητα κινδυνεύει. Κινδυνεύει από το στίγμα και την προκατάληψη. Αυτούς τους εχθρούς μπόρεσαν να νικήσουν οι πρωταγωνιστές μας, αφού βέβαια πρώτα τους έλαχε να βιώσουν όλων των λογιών τα συναισθήματα: φόβο, θυμό, ντροπή, απογοήτευση, χαρά, αγάπη, έκπληξη.

Την παρουσίαση θα συντονίσει η τηλεοπτική παραγωγός και βιβλιοθηκονόμος Νίκη Μπελαδάκη.

Με την εθελοντική συμβολή και υποστήριξη των: Πέπη Βαρκαράκη (εικονογράφηση), Γιώργο Περατσάκη (επιμέλεια) και Ειρήνη Μαθιουδάκη (συγγραφή).

Διαβάστε το παραμύθι: