Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στην εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ


“Σώπα κι άκουσε”… την Ελένη Τσαλιγοπούλου

ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ
Κυριακή 18 Νοεμβρίου, 1.00 μμ, στους 103,7
και στον ιστότοπο του β΄ προγράμματος της ΕΡΤ

Στα τέσσερά της χρόνια ξέρει ότι θα γίνει τραγουδίστρια, στα είκοσι τρία της αφήνει τη Νάουσα για να δοκιμάσει τη τύχη της στην Αθήνα. Σήμερα μετά από εικοσιπέντε χρόνια μιας μεγάλης επιτυχημένης καριέρας με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, δεκάδες μουσικές περιοδείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πολυάριθμες συνεργασίες με τους πιο γνωστούς συνθέτες, στιχουργούς, ερμηνευτές, η Ελένη Τσαλιγοπούλου συναντά τα παιδιά της ΣΤΡΟΦΗΣ, για να τα πουν από κοντά.

Έτσι, απλή, ανεπιτήδευτη, τρυφερή και αληθινή, με τη μαγική της φωνή, θα μας μιλήσει για το καλό ελληνικό τραγούδι, τα σμυρνέικα που τραγουδάει μοναδικά, τα ρεμπέτικα, τα δημοτικά αλλά και για το νέο της άλμπουμ που ηχογραφείται τώρα και θα κυκλοφορήσει σύντομα. Αγαπάει το πορτοκαλί χρώμα, τον Τσάρλι Τσάπλιν, το Χατζηδάκη, τον Νταλάρα, απεχθάνεται το φόβο αλλά φοβάται να σταματήσει να ονειρεύεται. Αφουγκράζεται τα θέλω και τις ευαισθησίες του κόσμου.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα μας μιλήσει και για την κοινωνία του σήμερα, τις εξαρτήσεις, τις διεξόδους στα αδιέξοδα, θα μας εξηγήσει γιατί κάθε Τέλος είναι και Αρχή.

«Στων Φίλων τα Σπίτια» (όπως είναι και ο τίτλος του νέου της CD) ζωντανά  η Ελένη Τσαλιγοπούλου και τα παιδιά της ΣΤΡΟΦΗΣ αυτή την Κυριακή από το Β΄ Πρόγραμμα της ΕΡΤ και τους 103,7 θα γεμίσουν την καρδιά και την ψυχή σας με υπέροχα τραγούδια και αισιόδοξα μηνύματα.

Παραγωγός η Γιάννα Τριανταφύλλη με τη συμβολή προσωπικού, μελών και εθελοντών του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

Περισσότερες πληροφορίες: 210 8822122, www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi, www.twitter.com/ketheastrofi