Οι ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ στο YouTube


Το δικό του κανάλι στο YouΤube διαθέτει πλέον το επιστημονικό περιοδικό ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ του ΚΕΘΕΑ.  Στο κανάλι μπορεί κανείς να παρακολουθήσει μαγνητοσκοπημένες τις διαδικτυακές διαλέξεις για τις εξαρτήσεις που διοργανώνονται συστηματικά από το περιοδικό και την επιστημονική βιβλιοθήκη του ΚΕΘΕΑ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Πέντε από τα webinar αυτά είναι ήδη διαθέσιμα, και σύντομα έπεται συνέχεια.

Το κανάλι στο YouTube είναι για το περιοδικό ένα ακόμη ψηφιακό μέσο επικοινωνίας με το κοινό και συμβολής στον διάλογο ανάμεσα στην ακαδημαϊκή κοινότητα, τους επαγγελματίες του χώρου, τους χρήστες των υπηρεσιών και τους πολιτικά υπεύθυνους για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων. Στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να βρει επίσης τη νέα ιστοσελίδα των ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ, η οποία προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση στην ύλη του περιοδικού, και να ακολουθήσει το περιοδικό και τις δραστηριότητές του στο Facebook.

Οι ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ αποτελούν εξαμηνιαία έκδοση με κριτές (peer reviewed) του ΚΕΘΕΑ με τη διαρκή συνεργασία του Addiction, μίας από τις εγκυρότερες διεθνείς επιστημονικές περιοδικές εκδόσεις στο χώρο των εξαρτήσεων. Εκδίδονται από το 2002.