Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τις εξαρτήσεις


Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Ο Τομέας Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα ευαισθητοποίησης σε θέματα σχετικά με τις εξαρτήσεις. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέα στελέχη- απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ (ψυχολογίας, κοινωνικής εργασίας, κοινωνικής ανθρωπολογίας, κοινωνιολογίας κλπ.) που ενδιαφέρονται για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων καθώς και σε άλλους εργαζόμενους ή φοιτητές σχετικών τμημάτων που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 3 -5μμ, στην αίθουσα εκπαίδευσης των Κεντρικών Υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ, Σορβόλου 24, Μετς. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων τα 50 άτομα. Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης με την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Δείτε το πρόγραμμα

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής με σειρά προτεραιότητας στο education@kethea.gr έως την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, υπόψη Ελένης Ρούσσου (Τηλ. 2109241993-6, εσωτ: 258). Ο Τομέας Εκπαίδευσης ΚΕΘΕΑ αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώσει μόνον όσους, βάσει της σειράς προτεραιότητας, θα συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. 

Αίτηση συμμετοχης