Εκπαιδευτική ημερίδα του ΚΕΘΕΑ για τις εξαρτήσεις


Εκπαιδευτική ημερίδα για τη θεραπεία των εξαρτήσεων διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ στις 13/9/2017. Στελέχη του οργανισμού θα μεταφέρουν τεχνογνωσία και καλές πρακτικές από το Amsterdam Institute for Addiction Research της Ολλανδίας, όπου εκπαιδεύτηκαν στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+.

Τα θεματικά πεδία κατάρτισης, στα οποία εκπαιδεύτηκαν οι επαγγελματίες του ΚΕΘΕΑ, αφορούν τις θεραπευτικές παρεμβάσεις για την εξάρτηση από  τα ναρκωτικά ,το αλκοόλ  και τα τυχερά παιχνίδια, την πρόληψη της υποτροπής και την επανένταξη, τους φυλακισμένους χρήστες και τα άτομα με διπλή και τριπλή διάγνωση.

Η εκπαίδευση χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα Erasmus+, με στόχο  την ενίσχυση των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας καθώς και στον εκσυγχρονισμό των συστημάτων εκπαίδευσης, κατάρτισης , σε όλους τους τομείς της Δια Βίου Μάθησης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13.09.2017, 10.00 – 14.00 στις Κεντρικές Υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ (Σορβόλου 24, Μετς). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Ολυμπία Χαϊδεμενάκη, τηλέφωνο 210 9241993, εσωτ.: 253, ochaidemenaki@kethea.gr.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ