Εκδηλώσεις


Αλληλεγγύη και απεξάρτηση

Το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ  πραγματοποιεί ημερίδα με θέμα «Αλληλεγγύη και Απεξάρτηση» στις 27 Σεπτεμβρίου με τη συνεργασία της Αρχιεπισκοπής Κρήτης στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μασταμπά. Στελέχη του ΚΕΘΕΑ θα μιλήσουν για το φαινόμενο της εξάρτησης και τους τρόπους αντιμετώπισής του.

Περισσότερες πληροφορίες ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ: 2810 331002

Δείτε το πρόγραμμα

H “Μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ” ενάντια στις εξαρτήσεις

Ο Δήμος Αγ. Παρασκευής, το Κέντρο Πρόληψης “Αργώ” και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ διοργανώνουν συναυλία με την “Μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ” και τη φιλική συμμετοχή της Γιώτας Νέγκα. Την Πέμπτη 25/9/2014 στις 20.30 στην πλατεία του Αη Γιάννη στην Αγ. Παρασκευή. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στη 12η Γιορτή Εθελοντισμού

Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ συμμετέχει στη 12η Γιορτή Εθελοντισμού  που πραγματοποιείται την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 έως τις 19.00 στον πεζόδρομο της Απ. Παύλου στο Θησείο. Ο Σύλλογος Οικογένειας και οι εθελοντές του θεραπευτικού προγράμματος θα βρίσκονται εκεί με ενημερωτικό περίπτερο, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν το κοινό στο πρόβλημα των ναρκωτικών και να παρέχουν πληροφορίες για το πώς μπορεί  κάποιος να υποστηρίξει εθελοντικά την προσπάθεια ενάντια στην εξάρτηση.