Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ στον Πειραιά


Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ–ΕΞΑΝΤΑΣ οργανώνει σειρά παρεμβάσεων, στοχεύοντας στην ενημέρωση των κατοίκων του Πειραιά, για τις δυνατότητες αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν:

Λιμάνι Πειραιά

Δευτέρα έως την Τετάρτη (23 έως 25 Ιουνίου) από 18.00 έως 20.00: Εκστρατεία ενημέρωσης (στις προβλήτες), στο τμήμα από τον Ηλεκτρικό έως τον Άγιο Διονύση, με μοίρασμα έντυπου υλικού από μέλη του Συλλόγου Οικογένειας, της Θεραπευτικής Κοινότητας και της Κοινωνικής Επανένταξης. Θα χρησιμοποιηθεί η Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης.

Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Διονυσίου (Θερμοπυλών και Δραγατσανίου)

Τετάρτη (25 Ιουνίου) από 18.00 έως 22.00: Ποδοσφαιρικό Τουρνουά. Συμμετέχουν οι ομάδες:  Θεραπευτική Κοινότητα ΝΟΣΤΟΣ, Κέντρο Κοινωνικής Επανένταξης ΝΟΣΤΟΣ, Σύλλογος Οικογένειας ΝΟΣΤΟΣ, Άτομα με Αναπηρία (ΕΨΥΜΕ), Εθνική Αστέγων, Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά, Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά.

Πλατεία Αλεξάνδρας (Καστέλα)

Πέμπτη (26 Ιουνίου) από 18.00 έως 22.00: Εκστρατεία ενημέρωσης από μέλη του Προγράμματος και του Συλλόγου Οικογένειας. Θα χρησιμοποιηθεί η Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης.

Πλατεία Αλεξάνδρας (Καστέλα)

Πέμπτη (26 Ιουνίου) από 18.00 έως 22.00: Μουσική Συναυλία. Συμμετέχουν το μουσικό συγκρότημα ΝΟΣΤΟΣ – ΕΞΑΝΤΑΣ, ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΒΟΥΚΙΑ.

Πλατεία Αλεξάνδρας (Καστέλα)

Πέμπτη (26 Ιουνίου) από 18.00 έως 22.00: Διαδραστικές Δραστηριότητες (Δρώμενο, Ομαδικό κολλάζ κλπ).