Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ διοργανώνει μουσικές, θεατρικές και αθλητικές εκδηλώσεις σε Ηράκλειο, Χανιά και Ιεράπετρα.

Σταθερός στόχος μας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας γύρω από τα θέματα εξαρτήσεων καθώς και η πρόληψη και έγκαιρη παρέμβαση στην πληθυσμιακή ομάδα των εφήβων και των οικογενειών τους.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Ηράκλειο

Παρασκευή 24/6 και ώρα 9:15 μ.μ. στο ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους STAVENTO με το σύνθημα “VETO στην εξάρτηση”. Γενική είσοδος 8 ευρώ.

Σημεία πώλησης:

  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Τεχνόπολις, News Café, Βιβλιοπωλείο «Ελευθερουδάκης», Δισκοπωλείο «Αεράκης», Οικίσκος ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Πλατεία Δασκαλογιάννη
  • ΧΑΝΙΑ: Βιβλιοπωλείο «Πελεκανάκη» – Χάληδων 89, Βιβλιοπωλείο «Επιλογές» -Παπανδρέου 45
  • ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Βιβλιοπωλείο «Γραφή» – Πολυτεχνείου 1
  • ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Αγιοσοφίτης Κων/νος  Progressive.gr – Αποστόλου 2

 

Διατίθεται λεωφορείο για τη δωρεάν μετακίνηση από Χανιά και Άγιο Νικόλαο με επιστροφή. Με την προμήθεια των εισιτηρίων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή για το λεωφορείο.

Αναχώρηση από Χανιά: 5:30 μμ Πλατεία Δημοτικής Αγοράς και επιστροφή με τη λήξη της συναυλίας

Αναχώρηση από Άγιο Νικόλαο: 6:30 μμ από Λιμάνι Αγίου Νικολάου

ΧΑΝΙΑ

Σάββατο 25/6/2016 και ώρα 6 μ.μ στο Δημοτικό Γήπεδο Μοναχής Ελιάς: Τουρνουά Ποδοσφαίρου με ομάδες Παλαιμάχων (Βεζούβιος και Wembley) και μελών ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Κυριακή 26/6/2016 και ώρα 8 μ.μ  στο Γιαλί Τζαμίσι (Ενετικό Λιμάνι): Θεατρικό δρώμενο από το Σύλλογο Οικογένειας  ΚΕΘΕΑ Αριάδνη με τίτλο «Ο Μίτος»  και μουσικές παραστάσεις με σύνολο του Μουσικού Σχολείου και ομάδα μελών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Με τη συνδιοργάνωση του Ε.ΣΥ.Ν Χανίων και την υποστήριξη Κ.Ε.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ και Δήμου Χανίων.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Σάββατο 25/6 & Κυριακή 26/6 και ώρα 6μ.μ. στην παραλιακή πλατεία όπισθεν του Δημαρχείου Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθεί διήμερο τουρνουά μπάσκετ – streetball.

Δηλώσεις συμμετοχής θα βρείτε στα ΚΕΠ Ιεράπετρας και ηλεκτρονικά εδώ.

Με τη συνδιοργάνωση Δήμου Ιεράπετρας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ