Εκδηλώσεις ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στην Καλαμάτα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών


Με σύνθημα ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ διοργανώνει στην Καλαμάτα σειρά εκδηλώσεων. Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου πραγματοποιείται η Ποδηλατοδρομία για τη Ζώη με αφετηρία την πλατεία 23ης Μαρτίου στις 19:00 και τερματισμό το Λιμάνι, όπου θα λειτουργούν ενημερωτικά περίπτερα με παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Το Σάββατο 1η Ιουλίου στο γήπεδο Π. Μπαχράμης θα πραγματοποιηθεί τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή των ομάδων του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, της Ένωσης  Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Μεσσηνίας, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας – Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, της Επιτροπής Αγώνα ΣΤΕΓ-ΣΔΟ (ΤΕΙ Καλαμάτας), του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ και της Υαλοτεχνικής–Βασιλόπουλος.

Το  ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ θα συμμετέχει επίσης

  • την Κυριακή 25 Ιουνίου στον Αγώνα Δρόμου και περπατήματος 5 χλμ. στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας, που διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, με την Υποστήριξη της  Διεύθυνσης Αστυνομίας  Μεσσηνίας και του Δήμου Καλαμάτας.
  • την Τετάρτη 28 Ιουνίου στην ημερίδα «Πρόληψη και αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων», που πραγματοποιεί ο Δήμος Μεσσήνης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας  Μεσσηνίας.