Ευχαριστούμε


Το ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ευχαριστεί όλες τις εταιρείες και τους ιδιώτες  σε όλη την Ελλάδα που ανταποκρίθηκαν, στην έκκλησή του για υποστήριξη σε είδος ή χρήματα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των απόρων μελών και των τριών βρεφών των μητέρων που φιλοξενεί στις θεραπευτικές του κοινότητες μέσα στις φυλακές και στο Κέντρο Υποδοχής και Επανένταξης αποφυλακισμένων. Ιδιαίτερα ευχαριστεί το Δημήτρη Γιαγτζόγλου και το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ που δημοσιοποίησαν τις ανάγκες του, την εταιρεία παραγωγής και εμπορίας ειδών βρεφικής διατροφής  BIOKID Α.Ε., που χορήγησε 60 κουτιά βρεφικό γάλα, και την εταιρία κατασκευής και εμπορίας ενδυμάτων ATTRATTIVO A.E.E. που απέστειλε έξι κούτες με γυναικεία και ανδρικά ρούχα.

Το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ευχαριστεί θερμά το ΚΕΕΛΠΝΟ και τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Κρήτης (ΣΗΦΑΚ ΣΥΝ.ΠΕ) για τη δωρεάν διάθεση προφυλακτικών και έντυπου υλικού τα οποία διανεμήθηκαν  την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS  (1/12/12), σε συνεργασία με τη ΔΥΠΕ Κρήτης.

Ευχαριστούμε την υαλουργική εταιρία ΓΙΟΥΛΑ Α.Ε. που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ για τη χορηγία 1.000 γυάλινων βάζων, για να συσκευαστεί η μαρμελάδα που έφτιαξαν τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού υπό την εποπτεία του Ηλία Μαμαλάκη. Τα καλαίσθητα βαζάκια διατέθηκαν στην τελετή αποφοίτησης του ΚΕΘΕΑ, που πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου στο Παλλάς.

Με πολύτιμους αρωγούς τις ναυτιλιακές εταιρείες Hellenic Seaways και Blue Star Ferries το ΚΕΘΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, την περίοδο της οικονομικής κρίσης, μπορεί και προσφέρει τις υπηρεσίες του στους εξαρτημένους και τις οικογένειές τους, εκτός από τη Μυτιλήνη και στη Χίο. Οι δύο εταιρείες διασφαλίζουν τη δωρεάν μετακίνηση του προσωπικού του ΚΕΘΕΑ στο νησί της Χίου, τουλάχιστον 2 φορές το μήνα, ώστε να παρέχουν υπηρεσίες ενημέρωσης και υποστήριξης στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Το ΚΕΘΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στις δυο εταιρείες που στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθειά του να ανταποκριθεί στο αγωνιώδες αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Χίου για υπηρεσίες αντιμετώπισης της εξάρτησης.