Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!


Η AS Company ξεκινά την καμπάνια ενημέρωσης #asekatotinothoni με στόχο τη δημιουργία κοινού ποιοτικού χρόνου των οικογενειών και των φίλων μέσα από το ομαδικό παιχνίδι. Παράλληλα θα ενισχύσει τις μονάδες απεξάρτησης από το διαδίκτυο παραχωρώντας στο ΚΕΘΕΑ μέρος των εσόδων της από τις πωλήσεις επιτραπέζιων παιχνιδιών.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες Όμιλος Πλαστικά Θράκης, Mediline Isothermal Solutions και Fiber Ι.Κ.E. που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΕΘΕΑ για δωρεά μασκών και υγειονομικού υλικού για την ενίσχυση του προγράμματος άμεσης πρόσβασης ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ. Το πρόγραμμα προσφέρει υπηρεσίες στον ιδιαίτερα ευάλωτο πληθυσμό των εξαρτημένων που διαβιούν στον δρόμο.

Ο Όμιλος Σαράντη, που συνεργάζεται ήδη με το ΚΕΘΕΑ για την πανελλαδική καμπάνια ευαισθητοποίησης «Ζήσε και offline», ενίσχυσε με αντισηπτικά μαντηλάκια το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ. Το συγκεκριμένο υγειονομικό υλικό θα χρησιμοποιηθεί από το προσωπικό του οργανισμού κατά την παροχή υπηρεσιών στους χρήστες και χρήστριες χωρίς στέγη.