Ευχαριστούμε για τη στήριξη!


Το ΚΕΘΕΑ ευχαριστεί θερμά τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που κάλυψε μέρος του κόστους διοργάνωσης της ανοικτής αθλητικής εκδήλωσης Walk & Talk του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και του Τομέα Εκπαίδευσης ΚΕΘΕΑ. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού σχεδίου Reintegration Through Sport Plus/Erasmus + Sport, το οποίο αποσκοπεί στην αξιοποίηση της άσκησης ως εναλλακτικού συμπληρωματικού θεραπευτικού εργαλείου κατά τη διαδικασία απεξάρτησης.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ ευχαριστεί τη διοίκηση του Πολυχώρου ΦΟΥΓΑΡΟ Art Center στο Ναύπλιο, και ειδικότερα την κυρία Φλωρίκα Κυριακοπούλου, για την προσφορά εργαστηρίων ζωγραφικής, ραπτικής, αλλά και για τη διοργάνωση εργαστηρίου δημιουργικής γραφής και μαθημάτων origami που πραγματοποιούνται αποκλειστικά για μέλη του Πολυδύναμου Κέντρου Ναυπλίου.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Arrow Shipping που ενίσχυσε με χρηματική δωρεά τα θεραπευτικά προγράμματα ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

Ευχαριστούμε την Esolnet Hellas που απάλλαξε μέλη του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ από τα εξέταστρα απόκτησης πτυχίου αγγλικών. Οι χορηγίες που δίνονται από εκπαιδευτικούς φορείς στο ΚΕΘΕΑ συμβάλλουν στην κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των μελών και ενισχύουν την προσπάθειά τους ένταξη στην κοινωνία και την αγορά εργασίας.

Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ ευχαριστεί θερμά την εταιρεία επίπλων Μexil Σαρηκεχαγιάς για τη δωρεά 52 καθισμάτων, που έχουν ήδη βρει τη θέση τους στους χώρους του θεραπευτικού προγράμματος.

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης συνεργάζεται ακόμα μια φορά με το ΚΕΘΕΑ, προσκαλώντας τα μέλη των θεραπευτικών του προγραμμάτων να συμμετάσχουν στα εργαστήρια που διοργανώνονται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος IMPROVISA-LIFE IN MOTION. Σκοπός των εργαστηρίων είναι η ανάπτυξη πρωτότυπων δράσεων-εργαστηρίων με τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας (IMPROVISA Mobile App) οι οποίες προάγουν την επαφή νέων ανθρώπων και κοινοτήτων με τη σύγχρονη τέχνη. Τους ευχαριστούμε πολύ

Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ ευχαριστεί την εταιρία Trademaker που δώρισε μεγάλη ποσότητα μπισκότων με λιναρόσπορο, επικάλυψη κακάο, φρούτα και καρύδα, τα οποία διανεμήθηκαν σε όλες τις μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ.