Ευχαριστούμε


Ευχαριστούμε θερμά τους εκδοτικούς οίκους ΨΥΧΟΓΙΟΣ, ΓΚΟΒΟΣΤΗ, IANOS, ΚΡΙΤΙΚΗ, ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ, MOTIBO, ΠΟΛΙΣ, καθώς και όλους τους ιδιώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για ενίσχυση των βιβλιοθηκών του ΚΕΘΕΑ.

Οι ανάγκες μας παραμένουν και αφορούν τις θεραπευτικές μας κοινότητες εκτός Αττικής. Παρακαλούμε επικοινωνήστε σχετικά με το fundraising@kethea.gr.

Το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ ευχαριστεί θερμά την κυρία Βίκυ Μερτσιανίδου από τη Θεσσαλονίκη και την κυρία Κατερίνα Μαυρογιαννάκη  από τον Βόλο για την προσφορά βιβλίων στη βιβλιοθήκη των μελών του προγράμματος.  Η προσφορά αυτή, εκτός από σημαντική υλική βοήθεια, είναι και μια ανεκτίμητη ηθική υποστήριξη στην προσπάθειά για μια ζωή δημιουργική, υγιή, χωρίς εξαρτήσεις.

To DESMOS DIRECT ενίσχυσε με τρόφιμα και ρούχα τα θεραπευτικά προγράμματα ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ και ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ανθρώπους στο ΔΕΣΜΟ για την άψογη συνεργασία και συνεχή υποστήριξή τους.

Το ΚΕΘΕΑ MOSAIC ευχαριστεί το Θέατρο του Νέου Κόσμου για τη δωρεάν παραχώρηση της κεντρικής σκηνής του για το ανέβασμα της παράστασης «Οι ηλίθιοι» της θεατρικής ομάδας ΚΡΑΜΑ του ΚΕΘΕΑ MOSAIC στις 28 και 29 Μαρτίου, καθώς και το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για την παραχώρηση δωρεάν προσκλήσεων για την έκθεση « Εξαφάνιση των ειδών» και την ταινία θόλου «Τιτάνες στην Εποχή των Παγετώνων».

Τα μέλη και το προσωπικό της Μονάδας Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ευχαριστούν θερμά τις μαθήτριες της Σχολής Χορού «Χοροκίνηση», το Διευθυντή της κ. Σπύρο Γρηγοράκη, καθώς και τη χορογράφο – καθηγήτρια χορού κ. Cerasella Γρηγοράκη, για την πρωτοβουλία διοργάνωσης της χορευτικής παράστασης στο Θέατρο Βλησίδη το Σάββατο 14 Μαρτίου. Όλα τα έσοδα της παράστασης διατέθηκαν για την ενίσχυση της λειτουργίας της Μονάδας. Επίσης, ευχαριστούν το Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ για την αμέριστη συμπαράστασή τους σε κάθε εκδήλωση της Μονάδας.

Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ ευχαριστεί θερμά τον κοινωνικό- επιμορφωτικό χώρο ο “Κήπος”, για την προσφορά της δυνατότητας δωρεάν συμμετοχής μελών της Κοινωνικής Επανένταξης στα εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής και Αφήγησης Παραμυθιού. Επίσης, το STUDIO ΝΕΜΕΣΗ και την Τίνα Στεφανοπούλου για την προσφορά τριών υποτροφιών για τα μέλη της Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ στα θεατρικά εργαστήρια του «Πολύτροπο» και «Πoλύτεχνο». Τέλος, ευχαριστεί θερμά την ACTA για την προσφορά της δυνατότητας δωρεάν εξέτασης με στόχο την απόκτηση πιστοποίησης στις ενότητες WORD – ECXEL σε 5 μέλη της Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ευχαριστεί το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη και το Ίδρυμα ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ για τη δωρεά εννεαθέσιου επιβατικού αυτοκινήτου για τις ανάγκες μετακίνησης των μελών του. Η απόκτηση 9θέσιου αυτοκινήτου αποτελούσε άμεση ανάγκη για το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ προκειμένου να καλύπτονται οι καθημερινές μετακινήσεις των μελών του με λιγότερο λειτουργικό κόστος αλλά και για τη  διεύρυνση των ενημερωτικών δράσεων του προγράμματος στην Πελοπόννησο.

Δωροεπιταγή προσέφερε στo KΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΣ η εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, προκειμένου να αγοραστούν κουβέρτες και να δοθούν σε εξαρτημένους που διαβιούν στο δρόμο.  Η αλυσίδα super market έχει σταθεί επανειλημμένα στο πλευρό του ΚΕΘΕΑ και την ευχαριστούμε ιδιαίτερα.