Ευχαριστούμε!


To ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ευχαριστεί το  Σύλλογο Οικογένειάς του για τη δωρεά ενός  9θέσιου αυτοκίνητου το οποίο καλύπτει τις ανάγκες μετακίνησης.

250 τίτλους βιβλίων (λογοτεχνίας, τέχνης κ.ά.) που ενίσχυσαν τη βιβλιοθήκη και συμβάλλουν στις δραστηριότητες επιμόρφωσης, κατάρτισης και  ψυχαγωγίας των μελών προσέφερε ο κ. Δημήτρης Κόκκινος στο θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ. Τον ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική του χειρονομία!

Το ΚΕΘΕΑ ευχαριστεί τη MICROSOFT HELLAS που μέσω του προγράμματος Microsoft Citizenship παρείχε δωρεάν λογισμικό για την κάλυψη των αναγκών του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και των κεντρικών υπηρεσιών του οργανισμού στο Μετς.

Ευχαριστούμε το «Βυρσοδεψείο για την προσφορά μέρους των εσόδων της παράστασης «Μαύρη Ζάχαρη» υπέρ του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ – ΕΞΑΝΤΑΣ. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 30 Μαΐου.

Την ενίσχυση του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, που δραστηριοποιείται στις φυλακές, είχε στόχο ο 12ωρος ραδιομαραθώνιος της μουσικής πρωτοβουλίας αλληλεγγύης «Αγάπη Ρε+» και εκλεκτών φίλων τους. Το ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ευχαριστεί τόσο αυτούς όσο και το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 FM για τη φιλοξενία και την υποστήριξη.

Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ ευχαριστεί την εταιρεία ΕΘΝΙΚΗ FACTORS ΑΕ για τη χορηγία του ποσού των 3.000€ για την κάλυψη βασικών αναγκών του θεραπευτικού προγράμματος, αλλά και την εταιρεία Barilla Hellas ΑΒΕΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ για τη χορηγία ζυμαρικών που θα καλύψουν τις ανάγκες σίτισης των μελών του θεραπευτικού προγράμματος.

Το ΚΕΘΕΑ MOSAIC ευχαριστεί την Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ για παροχή σχετικού με το άθλημα υλικού. Επίσης, την Interamerican και τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών για τη διάθεση προσκλήσεων,  μέσω του προγράμματος Art Therapy, για  την παράσταση Nicolas Stemann / Thalia Theater, “Τα συμβόλαια του εμπόρου – Μια οικονομική κωμωδία” της Elfriede Jelinek, καθώς και την ΜΚΟ Ασάντε  για τη διάθεση προσκλήσεων για την παράσταση  «No Man’s Land»