Ευχαριστούμε!


Το ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ ευχαριστεί θερμά το Πανεπιστήμιο Πατρών για την ευγενική παραχώρηση του Αμφιθεάτρου Ι-4 του Συνεδριακού και Πολιτιστικού του κέντρου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση Ολοκληρώσεων Μελών & Γονέων, καθώς και η κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του θεραπευτικού προγράμματος.  

Τα μέλη του ΚΕΘΕΑ MOSAIC ευχαριστούν την Interamerican και τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, καθώς μέσω του προγράμματος Art Therapy είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση Φάουστ. Επίσης, ευχαριστούν την εταιρεία παραγωγής Λυκώφος και τους συντελεστές της παράστασης Ρινόκερος (θέατρο Θησείον) για την παροχή δωρεάν προσκλήσεων στα μέλη της θεατρικής του ομάδας.

Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ ευχαριστεί τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος Α.Ε. (OTE) για τη χορηγία του ποσού ύψους 9.163,33€ στο Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. Το ποσό πρόκειται να αξιοποιηθεί για την κάλυψη βασικών λειτουργικών αναγκών του θεραπευτικού προγράμματος.

Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ ευχαριστεί θερμά την κυρία Μποφιλάκη Αφροδίτη, Πρόεδρο & Διευθύνουσα Σύμβουλο της BON STUDIO AEBE, για την πρωτοβουλία της να προσφέρει μικρόφωνα αξίας 500€ για τον εξοπλισμό του ηχοστούντιο του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. Στο ηχοστούντιο φιλοξενείται το διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΣΤΡΟΦΗΣ, γίνονται οι πρόβες της μουσικής μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ και ηχογραφούνται μηνύματα κοινωνικού περιεχομένου.