Ευχαριστούμε!


Το Ίδρυμα Limmat Stiftung, που προσέφερε δωρεά ύψους 150.000€  στο ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. Τα χρήματα θα διατεθούν για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών και επισκευών στις θεραπευτικές δομές του προγράμματος, όπως είναι η Ανοιχτή Θεραπευτική Κοινότητα και ο Ξενώνας της, το Κέντρο Ενημέρωσης, η Επανένταξη με τον Ξενώνα της και η Μονάδα Οικογενειακής Υποστήριξης. Η υποστήριξη είναι καίριας σημασίας για τη συνέχιση του έργου που προσφέρει το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στη θεραπεία, ενημέρωση,  ευαισθητοποίηση και ανάπτυξη δικτύων για την αντιμετώπιση της εξάρτησης και των προβλημάτων που αυτή συνεπάγεται για τον άνθρωπο.

Την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), που για το 2014 θα καλύψει ένα μεγάλο μέρος των αναγκών διατροφής των μελών στις Θεαπευτικές Κοινότητες και τους ξενώνες του ΚΕΘΕΑ. Η ΕΕΕ θα στηρίξει με πακέτα σίτισης τα θεραπευτικά προγράμματα του οργανισμού σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας με βασικά είδη διατροφής, όπως όσπρια, γάλα, μακαρόνια, ρύζι, βασικές ανάγκες τους.

Την INTERAMERICAN που, συνεχίζοντας την προσφορά στήριξης στο ΚΕΘΕΑ, κάλυψε μέρος των εξόδων της χειμερινής Τελετής Αποφοίτησης από το ΚΕΘΕΑ, η οποία διοργανώθηκε από το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ στις 7/12/2013 στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, ενισχύοντας το ελπιδοφόρο μήνυμα νίκης στον αγώνα με τις ουσίες για το ξεκίνημα μίας νέας ζωής.

Τη Hellenic Seaways  για τη χρηματική δωρεά 240€ που αφορούσε την κάλυψη κόστους μετακίνησης των μελών του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στις Σπέτσες, καθώς και την ANDSTART A.E. για τη συγκέντρωση του χρηματικού ποσού των 1.260€ προς το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ από τη συμμετοχή της ομάδας 1morekm στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Το Δημοτικό Οργανισμό Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ) που για το 2013 παραχώρησε το γήπεδο μπάσκετ και την αίθουσα ενδυνάμωσης του αθλητικού κέντρου Β.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ» στο ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ. Επίσης, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου Α.Ε. που για το 2013 παραχώρησε θέση στάθμευσης στο ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ στην κεντρική προβλήτα του λιμένος Βόλου.