Ευχαριστούμε!


Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ευχαριστεί την εταιρεία Manos Yachting, για την παραχώρηση του ιστιοπλοϊκού σκάφους με το οποίο πραγματοποιήθηκε το ταξίδι της Κινητής Μονάδας Ιονίων Νήσων από την Κεφαλονιά στη Λευκάδα και άλλα λιμάνια του Ιονίου. Στόχος του ταξιδιού ήταν να διαδοθεί το μήνυμα της απεξάρτησης και να ενημερωθεί το ευρύ κοινό για τις νέες υπηρεσίες του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.

Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ευχαριστεί επίσης την εταιρεία ΗΠΕΙΡΟΧΡΩΜ Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. για τη δωρεά μεγάλης ποσότητας χρωμάτων και εξοπλισμού βαψίματος. Με τα υλικά αυτά τα μέλη του θεραπευτικού προγράμματος θα ανακαινίσουν τους χώρους του Συμβουλευτικού Σταθμού Ιωαννίνων, διαμορφώνοντας έναν χώρο ζεστό και ασφαλή, μακριά από ουσίες.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ ευχαριστεί θερμά το Κέντρο Τέχνης FOUGARO ARTCENTER  στο Ναύπλιο και προσωπικά την κυρία Φλωρίκα Κυριακοπούλου για τη δωρεάν παραχώρηση θέσεων συμμετοχής στα δημιουργικά του εργαστήρια σε μέλη του Πολυδύναμου Κέντρου Ναυπλίου και της Κινητής Μονάδας του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ.

Συνεχίζεται για 3η χρονιά η συνεργασία της Μονάδας Έγκαιρης Παρέμβασης και Προβληματικής Χρήσης του Διαδικτύου του ΚΕΘΕΑ με τον Όμιλο Σαράντη και το δίκτυο καταστημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος.  Με κεντρικό μήνυμα «Zήσε και off line» έχει σχεδιαστεί καμπάνια ενημέρωσης του κοινού για το πρόβλημα της εξάρτησης από το διαδίκτυο και τις οθόνες. Ταυτόχρονα, ο όμιλος Σαράντη ενισχύει οικονομικά το έργο και αναβαθμίζει τον εξοπλισμό της μονάδας. Τους ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη.

Την εκπαίδευση αφορούσαν οι υποτροφίες που δέχθηκε το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ το τελευταίο διάστημα. Ευχαριστούμε το New York College για την υποτροφία 4ους φοίτησης στην Οικονομία και Διοίκηση, τη Σχολή Ασκαρδαμυκτί για μία υποτροφία φοίτησης στο Ελεύθερο Σχέδιο και το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ που πρόσφερε έκπτωση στα δίδακτρα σπουδών μαγειρικής. Οι παραπάνω υποτροφίες δόθηκαν σε μέλη της κοινωνικής επανένταξης του προγράμματος για τη δυναμική «επανεκκίνηση» τους στη ζωή και την ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Επίσης, το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ευχαριστεί τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού για τη δωρεά 300 λογοτεχνικών βιβλίων.

Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ ευχαριστεί τις παρακάτω εταιρείες για τις εμπράγματες δωρεές τους: