Ευχαριστούμε!


Ευχαριστούμε!

Ο Τομέας Εκπαίδευσης ΚΕΘΕΑ ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αθηναίων για τη δωρεάν παραχώρηση αίθουσας στο Σεράφειο. Στον χώρο θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο του οργανισμού το οποίο απευθύνεται σε συμβούλους τοξικοεξάρτησης, σε συνεργασία με τον Τομέα Ψυχιατρικής του University of California, San Diego.

Για δεύτερη χρονιά ο Όμιλος Σαράντη συνεργάζεται με τη Μονάδα Έγκαιρης Παρέμβασης για την Προβληματική Χρήση  του Διαδικτύου του ΚΕΘΕΑ καλώντας τους καταναλωτές να «Ζήσουν και offline». Η καμπάνια του Ομίλου Σαράντη, που έχει στόχο να προτρέψει στη συνετή χρήση και όχι στην κατάχρηση του διαδικτύου, θα πλαισιωθεί με ενημερωτικό υλικό στο δίκτυο καταστημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος,  στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση, καθώς και οικονομική ενίσχυση του ΚΕΘΕΑ για την αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού και τη διενέργεια εκπαιδευτικών προγραμμάτων με θέμα την εξάρτηση από το διαδίκτυο.

Η εταιρεία UCI Greece Loan Management Services προχώρησε σε δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού (πολυμηχανήματα και εκτυπωτές) προς τις κεντρικές υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ, με στόχο την κάλυψη αναγκών αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας των καθημερινών διοικητικών εργασιών.  Τους ευχαριστούμε πολύ!

Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ ευχαριστεί θερμά την εταιρία PCA του ομίλου PAP GROUP για τη δωρεά laptop για τις ανάγκες λειτουργίας της θεραπευτικής του κοινότητας. Με την αφορμή της δωρεάς, στελέχη της PAP GROUP συναντήθηκαν με προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και μοιράστηκαν το κοινό τους όραμα για μια βιώσιμη κοινωνία. Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ ευχαριστεί επίσης την εταιρεία EURONICS για την ευγενική δωρεά μιας κουζινομηχανής.

Το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ευχαριστεί τον όμιλο Ζήσε Αθλητικά για την προσφορά του σε αθλητικό εξοπλισμό πινγκ πονγκ, αλλά και τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων για την εξασφάλιση δωρεάν εισόδου στο Μουσείο της Βαυρώνας και στον αρχαιολογικό χώρο.

Ανάγκες

Το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, θέλοντας να ενισχύσει τις προσπάθειες εκπαίδευσης και κοινωνικής επανένταξης των μελών του, απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς ομίλους ή εταιρείες που στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης θα θελήσουν να καλύψουν το κόστος εκπαιδευτικών υποτροφιών στους Η/Υ, τη μαγειρική και τη δερματοτεχνία. Αν υπάρχει ενδιαφέρον, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@kethea-paremvasi.gr.

Η θεραπευτική κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης των μελών της, αναζητά δωρεά για την αγορά ενός 9θέσιου ΙΧ. Αν μπορείτε να βοηθήσετε, επικοινωνήστε στα 2310 797662, info@kethea-ithaki.gr.