Ευχαριστούμε!


  • Σε μια εποχή όπου η οθόνη έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, η εταιρεία επιτραπέζιων παιχνιδιών AS Company διενήργησε καμπάνια ενημέρωσης με τίτλο #asekatotinothoni και στόχο τη δημιουργία κοινού ποιοτικού χρόνου με την οικογένεια και τους φίλους μέσα από το ομαδικό παιχνίδι. Στο πλαίσιο αυτό το προηγούμενο διάστημα προσέφερε μέρος των πωλήσεων των προϊόντων της στη μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ η οποία υποστηρίζει ανθρώπους με πρόβλημα εξάρτησης από το διαδίκτυο και τις οθόνες. Τους ευχαριστούμε πολύ!
  • Η εταιρεία ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής ΑΕ ενίσχυσε το ΚΕΘΕΑ με τη δωρεά μασκών και αντισηπτικών μαντηλιών, υγειονομικό υλικό που κάλυψε τις ανάγκες του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ. Η δωρεά αποτελεί ουσιαστική βοήθεια στην προσπάθεια του ΚΕΘΕΑ να προσφέρει τις υπηρεσίες του τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας για την πρόληψη της μετάδοσης του κορονοϊού.
  • Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Procert, φορέα πιστοποίησης της γνώσης πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ, η οποία προχώρησε σε δωρεά μεγάλου αριθμού t-shirts τα οποία μοιράστηκαν σε μέλη θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Προτεραιότητα δόθηκε στους χρήστες που διαβιούν στον δρόμο αλλά και τους εξαρτημένους που συμμετέχουν στα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ στα σωφρονιστικά καταστήματα.