Ευχαριστούμε!


Το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ  ευχαριστεί θερμά μια σειρά από φορείς που στήριξαν το έργο του το προηγούμενο διάστημα:

  • τη Βιβλιοθήκη της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, τη βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου και το Δίκτυο Αλληλεγγύης Δήμου Ζωγράφου για τη δωρεά βιβλίων με στόχο τον εμπλουτισμό της δανειστικής βιβλιοθήκης του προγράμματος και την παροχή τεχνογνωσίας σε ομάδα μελών στην οργάνωση της βιβλιοθήκης.
  • την ομάδα θεάτρου Playback 10 για τις δωρεάν παραστάσεις που έχει προσφέρει σε μέλη και γονείς του προγράμματος, καθώς και την κ. Λίλα Μουτσοπούλου, ηθοποιό-σκηνοθέτιδα, για την προσφορά 4 υποτροφιών σε μέλη του προγράμματος, προκειμένου να λάβουν εκπαίδευση στην τεχνική θεάτρου Playback.
  • τους Δήμους Πειραιά και Νίκαιας -Ρέντη για τη δωρεάν διάθεση αθλητικών χώρων και τη δωρεάν συμμετοχή μελών του Προγράμματος στα πολιτιστικά-εκπαιδευτικά Τμήματα.
  • το Εθνικό Θέατρο, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του θεάτρου, κ. Νίκο Διαμαντή, το Ίδρυμα Ευγενίδου, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, το Δημοτικό κινηματογράφο Νίκαιας-Ρέντη “Όνειρο” και το Allou Fun Park, για την προσφορά ελεύθερης εισόδου στα μέλη του θεραπευτικού προγράμματος.

Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ευχαριστεί θερμά την εταιρεία e-food και τον Σύλλογο Οικογένειας του προγράμματος για την ευγενική υποστήριξή τους στο πλαίσιο τoυ audio walk “Ιστορίες από μία παράλληλη πραγματικότητα”, καθώς και το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και τον πολυχώρο  Bios.exploring urban culture για την υποστήριξη και φιλοξενία του project.  Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ευχαριστεί επίσης το Θέατρο Τζένη Καρέζη για τη διάθεση του χώρου του για την παρουσίαση μουσικών και θεατρικών εκδηλώσεων, το Εθνικό Θέατρο και το Θέατρο του Νέου Κόσμου για τη διάθεση προσκλήσεων, τον κ. Γιώργο Χατζιδάκι και την εταιρεία seed point για την παραχώρηση των δικαιωμάτων της μουσικής παράστασης – αφιερώματος στον Μάνο Χατζιδάκι.​