Ευχαριστούμε!


Μετά από αίτημα του ΚΕΘΕΑ, η Τράπεζα Πειραιώς προχώρησε στη δωρεά δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα καλύψουν τις ανάγκες εκπαίδευσης των μελών του βραδινού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.

Η αλληλεγγύη και η τέχνη συναντήθηκαν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος. Τα μέλη του προγράμματος απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, σε συνεργασία με εικαστικούς εθελοντές, υλοποίησαν την παρέμβαση “Πέρ(σ)μα στη Δημιουργία”, βάφοντας και διακοσμώντας εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σχολείου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εταιρεία ΤΡΑΚΑΔΑΣ που μας υποστηρίζει για δεύτερη χρονιά, προσφέροντας όλα τα χρώματα/ υλικά για την υλοποίηση της δράσης.

Ουσιαστικό εφόδιο για έναν νέο δρόμο στη ζωή αποτελεί η υποτροφία μαθημάτων ισπανικής γλώσσας που δόθηκε από το Ινστιτούτο Θερβάντες σε μέλος του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη.

Ευχαριστούμε την Aldemar Resorts, η οποία φιλοξένησε ομάδα μαθητών του Μεταβατικού Σχολείου του Δικτύου Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ στις εγκαταστάσεις Olympian Village, προκειμένου να μπορέσουν να επισκεφτούν την Αρχαία Ολυμπία στο πλαίσιο του project “Μικροί Ελληνες-Μεγαλες Διαδρομές“.