Ευχαριστούμε!


Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, ευχαριστεί θερμά τους καλλιτέχνες φίλους Γιώτα Νέγκα, Στάθη Δρογώση και Ραλλία Χρηστίδου για τη συμμετοχή τους στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο τέλος της ποδηλατοβόλτας του θεραπευτικού προγράμματος που έγινε στην Αθήνα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στα θέματα της εξάρτησης. Επίσης, όλους όσοι υποστήριξαν οργανωτικά την εκδήλωση: το Γιώργο Αμυρά, τους διασώστες του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, την τροχαία Αττικής, τους χορηγούς επικοινωνίας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΑΘΗΝΑ 9,84, ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5LIVE 24.gr, και ιδιαίτερα την εταιρία ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. Τέλος, τους χορηγούς Λίμνη Βουλιαγμένης A.E., Live 24.gr, εταιρία νερού Υάς, εταιρία ποδηλάτων IDEAL και ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που με την οικονομική και εμπράγματη προσφορά τους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Το Δίκτυο Υπηρεσιών Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης ευχαριστεί θερμά την εταιρία Elbisco και το γνωστό σεφ Βασίλη Καλλίδη για την ευγενική προσφορά σε είδη διατροφής (μπισκότα και ψωμί τοστ) για τα μέλη του Δικτύου.

Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ευχαριστεί θερμά την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ για την ευγενική προσφορά γαλακτοκομικών & τυροκομικών προϊόντων για τη θεραπευτική Κοινότητα και τον Ξενώνα της Κοινότητας, για όλο το 2013.