Ευχαριστούμε!


Το John S Fafalios Foundation στηρίζει το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ χρηματοδοτώντας την εκπαιδευτική δράση  «Η περιπέτεια του σώματος» (Body adventure). Το project, που σηματοδοτεί και τα 30 χρόνια του θεραπευτικού προγράμματος, θα περιλαμβάνει φωτογραφία, video animation και performance. Θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Animasyros και επαγγελματίες καλλιτέχνες, ενώ μετά την ολοκλήρωσή του θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό.

Η Ομάδα Ποδοσφαίρου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ευχαριστεί θερμά την εταιρία ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ στο Ηράκλειο Κρήτης για τη δωρεάν διάθεση ποδοσφαιρικών παπουτσιών και καλτσών στην ομάδα.

Τεχνολογία ισχυρής προστασίας θα προσφέρει και για το 2018-2019 η ESET Hellas & Cyprus στο ΚΕΘΕΑ. Χάρη στις 400 άδειες της λύσης ESET Endpoint Antivirus, οι μονάδες του ΚΕΘΕΑ σε όλη την Ελλάδα θα μπορέσουν να κρατήσουν υπολογιστές, servers, smartphones και tablets ασφαλή από κινδύνους και τα πολύτιμα δεδομένα τους προστατευμένα από υποκλοπές.

100 περίπου μέλη των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις στην Επίδαυρο χάρη στην ευγενική χορηγία του Φεστιβάλ Αθηνών & Eπιδαύρου. Ευχαριστούμε τόσο τη διοίκηση, αλλά και όλους τους υπαλλήλους του Φεστιβάλ για την άψογη συνεργασία και άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας.