Ευχαριστούμε!


Μία νέα συνεργασία ξεκινά το ΚΕΘΕΑ με το καινοτόμο πρόγραμμα Fabric Republic, μέσω της οποίας θα προσφέρονται μεταχειρισμένα είδη ένδυσης στα μέλη των θεραπευτικών κοινοτήτων του ΚΕΘΕΑ που έχουν ανάγκη. Το Fabric Republic με σύνθημα No Empty Clothes στοχεύει στην ορθολογική διαχείριση, την αποτελεσματική αξιοποίηση και τη διάθεση ρούχων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ ευχαριστεί το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη που για άλλη μία χρονιά χρηματοδοτεί το πρόγραμμα ανταλλαγής συριγγών που υλοποιεί. Η δράση πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση και απευθύνεται στους ενεργούς ενέσιμους χρήστες της Αθήνας στους οποίους δίνεται κιτ με σύριγγες, αμπούλες νερού, βραστηράκια, φιλτράκια, ξινό και μαντηλάκια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το διάστημα 2016-2017, δόθηκαν σε ενεργούς χρήστες 102.166 ολοκληρωμένα κιτ ενέσιμου υλικού.

Σε νέο αυτόνομο χώρο, στα πρώην εξωτερικά ιατρεία του Παλαιού Νοσοκομείου Ρόδου, λειτουργεί πλέον το Πολυδύναμο Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Ευχαριστούμε το Δήμο Ρόδου που μας παραχώρησε το χώρο για πέντε χρόνια αλλά και τους εθελοντές, φίλους και επαγγελματίες που μας βοήθησαν ώστε να τον καταστήσουμε λειτουργικό. Πιο συγκεκριμένα, το Δήμαρχο Ρόδου και τους συνεργάτες του, το Δωδεκανησιακό Σύλλογο γονέων και φίλων εξαρτημένων ατόμων, τη μεταφορική εταιρεία ΜΕΤ.ΡΟ. Ρόδου, τα Μ.Μ.Ε. της Κρήτης.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου κ. Παναγιώτη Βρανάκη και το μέλος του κυρία Μαρία Καμνάκη για την πολύτιμη προσφορά τους στην προσπάθεια να αποκτήσουν τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ νέα εφόδια στην προσπάθεια επανένταξης στην κοινωνία και την αγορά εργασία, μέσα από την πραγματοποίηση σεμιναρίου 8 συναντήσεων στη μαγειρική, τη διατροφή και τις βασικές αρχές υγιεινής στη θεραπευτική κοινότητα.