Ευχαριστούμε!


4.810 κιλά φαγητό προσέφερε το 2017 η Τράπεζα Τροφίμων στα θεραπευτικά προγράμματα του ΚΕΘΕΑ για τη διατροφή των μελών του. Στη δύσκολη εποχή που ζούμε οι φορείς κοινωνικής φροντίδας έχουν ιδιαίτερη ανάγκη από τέτοιες πρωτοβουλίες που στηρίζουν εμπράκτως τους πιο ευάλωτους, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομούν πολύτιμους πόρους.

Το ΚΕΘΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ευχαριστεί τον Σύλλογο Οικογένειας Μυτιλήνης, που προχώρησε σε δωρεά ενός αυτοκινήτου προκειμένου να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης των μελών και του προσωπικού της μονάδας. Οι Σύλλογοι Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ είναι σταθεροί υποστηρικτές των θεραπευτικών προγραμμάτων και απαρτίζονται κυρίως από άτομα που έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα χρήσης στο στενό περιβάλλον τους.

Το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ ευχαριστεί θερμά τον κ. Αργύρη Κωνσταντινίδη που εθελοντικά ανέλαβε τη βιντεοσκόπηση και το μοντάζ του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Εξερεύνηση στην πόλη», στο οποίο μέλη των προγραμμάτων ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ ξεναγούν τον θεατή σε μνημεία και αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης.