Ευχαριστούμε!


Η Singular Logic προσέφερε στο ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ 100 περίπου βιβλία που συγκεντρώθηκαν από τους υπαλλήλους της εταιρείας για τον εξοπλισμό της βιβλιοθήκης του Συμβουλευτικού Κέντρου Λασιθίου. Η υποστήριξή τους είναι σημαντική για τη δημιουργία χώρων προώθησης της εκπαίδευσης και της καλλιέργειας όσων προσπαθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή.

Η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, εταιρεία κοινωνικής προσφοράς ελληνικού εφοπλισμού, ανταποκρινόμενη θετικά για άλλη μία φορά στο αίτημα του ΚΕΘΕΑ, θα καλύψει σημαντικό μέρος των αναγκών θέρμανσης των θεραπευτικών κοινοτήτων του οργανισμού στη Βόρεια Ελλάδα. Η θέρμανση των μελών που φιλοξενούνται στις δομές του ΚΕΘΕΑ έχουν σημαντικό κόστος για τον οργανισμό, συνεπώς κάθε σχετική εμπράγματη δωρεά είναι πολύτιμη.

Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 10 χρόνια λειτουργίας του και συγκεκριμένα για την έκθεση φωτογραφίας «20 χρόνια δρόμος», το Ηπειρώτικο γλέντι στο ΚΕΠΑΒΙ και το τουρνουά ποδοσφαίρου 7Χ7, ευχαριστεί τους εθελοντές, τα τοπικά ΜΜΕ και τους πολίτες που τίμησαν το πρόγραμμα με την παρουσία τους, αλλά και τους παρακάτω φορείς: το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, τον κ. Βασίλη Ντούλια με την ορχήστρα του, το Χορευτικό Όμιλο Ιωαννίνων, τον Σύλλογο Ποντίων και Μικρασιατών Ανατολής Ιωαννίνων, το Σύλλογο Ζαγορισίων, τις ομάδες Αστυνομίας, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών και Δικηγόρων Ιωαννίνων, τη θεραπευτική κοινότητα ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και τις εταιρείες ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΜΑΝΤΖΙΟΣ, ΠΑΠΑΜΑΝΟΣ Α.Ε., ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, ΝΤΙΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, ΔΑΒΟΥΤΗΣ ΜΑΒΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε., Α&Π ΜΗΛΙΩΝΗΣ Ο.Ε., ΒΙΚΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ Α.Ε., Θ.ΚΥΡΙΤΣΗΣ &ΣΙΑ Ε.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.

 

Για 8η συνεχή χρονιά, η εταιρία infolearn και ο Φορέας Πιστοποίησης Ανθρωπίνου Δυναμικού DIPLOMA συμβάλλουν στην προσπάθεια των μαθητών του Μεταβατικού Σχολείου του Δικτύου Υπηρεσιών Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ, χορηγώντας το TEST4U, το προπαρασκευαστικό πρόγραμμα για την αποτελεσματική εξάσκηση των υποψηφίων, καθώς και την κάρτα υποψηφίου για συμμετοχή στις εξετάσεις απόκτησης του Αναγνωρισμένου Πιστοποιητικού Γνώσης Πληροφορικής και Χειρισμού Η/Υ DIPLOMA Basic Office. Σε μια εποχή όπου το να ξεκινήσεις από την αρχή είναι αρκετά δύσκολο, η infolearn με τη χορηγία της βοηθάει τους μαθητές μας στην προετοιμασία τους για τις εξετάσεις πιστοποίησης προγραμμάτων του Ms Office και στην προσπάθειά τους για επαγγελματική τους κατάρτιση και εύρεση εργασίας.

 

Για δεύτερη φορά, η ελληνική οργάνωση ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ προσέφερε παντελόνια, πουκάμισα και σακάκια στο θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, το οποίο υποστηρίζει φυλακισμένους και αποφυλακισμένους χρήστες στη Βόρεια Ελλάδα.  Οι εμπράγματες δωρεές σε είδη ρουχισμού, που προορίζονται κατά κύριο λόγο για χρήστες που διαβιούν στον δρόμο και για εξαρτημένους στη φυλακή, ενισχύουν την προσπάθεια ολόπλευρης στήριξης αυτής την ομάδας πληθυσμού.

Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ευχαριστεί τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού  ΚΤΕΛ Ιωαννίνων  για το ντύσιμο του λεωφορείου (Νο 19) στην γραμμή Πέραμα – Πανεπιστήμιο με το κοινωνικό μήνυμα «ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΡΟΣ. Είμαστε εδώ  ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ» & «Επόμενη στάση ΚΕΘΕΑ», στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού. Η στήριξη αυτή, ενδεικτική της ευαισθητοποίησης στο θέμα της αντιμετώπισης της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.