Ευχαριστούμε!


100 περίπου μέλη των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις στην Επίδαυρο χάρη στην ευγενική χορηγία του Φεστιβάλ Αθηνών & Eπιδαύρου. Ευχαριστούμε τόσο τη διοίκηση, αλλά και όλους τους υπαλλήλους του Φεστιβάλ για την άψογη συνεργασία και άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας.

Τεχνολογία ισχυρής προστασίας προσέφερε και φέτος η ESET Hellas & Cyprus στο ΚΕΘΕΑ. Χάρη στις 400 άδειες της λύσης ESET Endpoint Antivirus, οι μονάδες του ΚΕΘΕΑ σε όλη την Ελλάδα θα μπορέσουν να κρατήσουν υπολογιστές, servers, smartphones και tablets ασφαλή από κινδύνους και τα πολύτιμα δεδομένα τους προστατευμένα από υποκλοπές.

Η εταιρεία ΤΡΑΚΑΔΑΣ προσέφερε τα χρώματα για την υλοποίηση δράσης που ανέλαβε το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ – ΕΞΑΝΤΑΣ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών 2017, και αφορούσε στο βάψιμο και τη ζωγραφική διακόσμηση της δημόσιας σχολικής μονάδας «Άνοιξη» όπου καθημερινά εκπαιδεύονται και καταρτίζονται 55 μαθητές ηλικίας 12 έως 21 ετών με νοητική στέρηση ή αυτισμό. Μαζί τους, μπορέσαμε να κάνουμε πιο πολύχρωμη και φωτεινή την καθημερινότητα παιδιών που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Το ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ ευχαριστεί την εταιρία Γέφυρα Α.Ε. για τη χορηγία εκτύπωσης 400 t-shirts που χρησιμοποιήθηκαν στις δράσεις προβολής για την  Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Φέτος τον Αύγουστο, η παιδική κατασκήνωση Olympia Camp φιλοξένησε δωρεάν 8 παιδιά μελών του ΚΕΘΕΑ, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να βιώσουν μία μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της. Τους ευχαριστούμε για την ευγενική τους παραχώρηση.

Λευκά είδη, σεντόνια και πετσέτες προσέφερε η εταιρεία NEF NEF στο ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. Τα είδη θα εξοπλίσουν τη θεραπευτική κοινότητα του προγράμματος, το οποίο απευθύνεται σε εφήβους.

Συνεχίζεται για το διάστημα 2017-2019 η χορηγία από τον ΟΠΑΠ ΑΕ προς το πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες απεξάρτησης από το αλκοόλ και τον τζόγο. Η χορηγία της εταιρείας, συνολικού ύψους 190.000€, αφορά στη λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής 1114 και έχει στόχο την τηλεφωνική ψυχολογική υποστήριξη ατόμων με προβλήματα τζόγου.