Ευχαριστούμε


To θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ευχαριστεί θερμά τη Βουλευτή  Χανίων κυρία Βαγιωνάκη Ευαγγελία για τη δωρεά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή στη Μονάδα Συμβουλευτικής Χανίων για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της Μονάδας.

Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ ευχαριστεί τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης για τη δωρεά δύο υπολογιστών, αλλά κυρίως για τη συνεργασία και τη βοήθεια που του προσφέρει εδώ και 5 χρόνια, συμπορευόμενος στην κοινή προσπάθεια για υγιή και καθαρή ζωή.

Την εκπαίδευση και την κοινωνική επανένταξη των μελών του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ στηρίζουν μία σειρά από φορείς της Θεσσαλονίκης. Χάρη στις υποτροφίες του Δημοτικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης, του Γαλλικού Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, του ΙΕΚ Παστέρ και του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, νέοι άνθρωποι που παλεύουν με την εξάρτηση θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία να αναπτύξουν και να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους. Τους ευχαριστούμε πολύ!

Το ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ εκφράζει τις ευχαριστίες του στη εταιρία ELECTRONET η οποία μέσω της προωθητικής ενέργειας Electronet Merry Wishmas, δώρισε ένα πλυντήριο ρούχων, μια ηλεκτρική κουζίνα και έναν απορροφητήρα στις θεραπευτικές του δομές που απευθύνονται σε φυλακισμένους και αποφυλακισμένους χρήστες ναρκωτικών.