Ευχαριστούμε


Η προαγωγή της επιστημονικής γνώσης και η εκπαίδευση επαγγελματιών γύρω από το φαινόμενο των εξαρτήσεων αποτελούν βασικούς στόχους του ΚΕΘΕΑ. Το  ΚΙΚΠΕ, Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου, αναγνωρίζοντας τον ρόλο του οργανισμού ως σημαντικού φορέα εκπαίδευσης των εξαρτήσεων στην Ελλάδα, προσφέρει σημαντική οικονομική ενίσχυση, η οποία θα αξιοποιηθεί το 2017 προς την κατεύθυνση της εποπτείας και της εκπαίδευσης του προσωπικού.

Η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, εταιρεία κοινωνικής προσφοράς ελληνικού εφοπλισμού, ανταποκρινόμενη θετικά για άλλη μία φορά στο αίτημα του ΚΕΘΕΑ, θα καλύψει σημαντικό μέρος των αναγκών θέρμανσης των θεραπευτικών κοινοτήτων του οργανισμού. Η θέρμανση και η σίτιση των μελών που φιλοξενούνται στις δομές του ΚΕΘΕΑ έχουν σημαντικό κόστος για τον οργανισμό, συνεπώς κάθε σχετική εμπράγματη δωρεά είναι πολύτιμη.

Αποδέκτης της φετινής ευγενικής δωρεάς των μαθητών και του προσωπικού της Σχολής Μωραΐτη θα είναι το θεραπευτικό πρόγραμμα  ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ. Τα χρήματα θα δοθούν για την αγορά ενός αυτοκινήτου, που θα μεταφέρει το προσωπικό του προγράμματος στα 4 σωφρονιστικά καταστήματα διαφορετικών περιοχών της Βόρειας Ελλάδας, όπου προσφέρονται υπηρεσίες σε φυλακισμένους και αποφυλακισμένους χρήστες ουσιών.